2777
2789

موادش بوی شدید و تند قهوه می داد داشتم خفه میشدم با بدبختی تحمل کردم خلاصه انجام دادم کف سرمن یه جاش تا یه ساعت پیش میسوخت که الان خوب شده 

ولی خیلی نکرانم میگن مو ریزش میکیره خیلی ناراحتم نکنه موهام بریزه اعصابم خورده 

اونایی که انجام دادن واقعا ریزش داشتن؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پروتئینه ریزش نمیاره عزیزم البته اگه موادش خوب باشه

والا گفت درجه یکه واینکه برا خودشم زده بود اصلا گفت ریزش و اینا ندارم یه ماه پیش زده بود خلاصه مشتری هاش راضی بودن ولی من نگرانم همش

والا گفت درجه یکه واینکه برا خودشم زده بود اصلا گفت ریزش و اینا ندارم یه ماه پیش زده بود خلاصه مشتری ...

نه عزیزم نگران نباش 

منم پروتیینه کردم و اصلا ریزش نداشتم 

موادش خوب باشه چیزی نمیشه 

چقد شد هزینش

نه عزیزم نگران نباش منم پروتیینه کردم و اصلا ریزش نداشتم موادش خوب باشه چیزی نمیشه چقد شد هزینش

والا از من اشنا بود دو تومن گرفت 

الان فقط حس میکنم کف سرم بعضی جاهاش سوزش خفیف داره یه حالی وگرنه خوبم 

و اینکه من دیشب ریشه گیری کردم موهامو امروز پروتيین کردم شاید کف سرم حساس شده خلاصه همش الان استرس دارم موادش خیلی بو و گاز داشت خودش میگه بهترین مواد پروتئین بازار قسم خورد ادم با خدایی هست

والا از من اشنا بود دو تومن گرفت الان فقط حس میکنم کف سرم بعضی جاهاش سوزش خفیف داره یه حالی وگرنه خو ...

ارع ممکنه سوزش سرت برا همون باشه 

مبارکت باشه گلم پس دیگه استرس نداشته باش 

منم قبل عید 1800 دادم 

ارع ممکنه سوزش سرت برا همون باشه مبارکت باشه گلم پس دیگه استرس نداشته باش منم قبل عید 1800 دادم

برا سما هم مبارک 

من همش الان دارم میگم نکنه ریزش بگیره نکنه اینجا که الان یکم اذیته موهاش بریزه خلاصه خیلی ناراحتم 

شما اصلا کف سرتون اذیت نبود؟؟

واینکه چند روز بعد حمام رفتید من بوش تو موهامه بدم میاد کفتم پس فردا برم حمام دیگه

برا سما هم مبارک من همش الان دارم میگم نکنه ریزش بگیره نکنه اینجا که الان یکم اذیته موهاش بریزه خلاص ...

ممنون جانم

چرا منم روز اول سرم احساس سوزش داشتم طبیعیه شاید به مواد حساسیت داشتی 

من بعد 3 روز رفتم اگه زود بری تاثیرش میره کلا