2777
2789
عنوان

حسادت نیست ولی من هم دلم میخواد

340 بازدید | 30 پست

ی دوستی دارم 

بر خلاف من زیبا هست و خوش اندام

وکلی خاطر خواه و خواستگار داره

و هرکدوم براش کلی هزینه میکنن

و کلی عشق و محبت دریافت میکنه

و خودشم محل هیچکی نمیزاره

رو نمیده به کسی

بعد من تو زندگیم همیشه تنها بودم🫠

و باید این تنهایی رو ب گور ببرم

حسادت نیست غم شدیدی گرفتم برای تنهایی خودم

خسته م خسته مرگ برام ارامشه😖

باز شما محترمانه حسودی میکنی 

اینجا سر حسادت آدمو قورت میدن انگار دست ما بوده 

باید خوشگلشون میکردیم😂

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همیشه اون دوسته بودم ولی هیچوقت خوشحال نبودم هیچوقت بازم تنها بودم چون اون منو واسه خودم نمیخواستن

هر سوالی درمورد پوست دارید بپرسید تا جای که بدونم کمک تون میکنم🩷

میفهممت اصلا بحث حسادت نیست منم دوستمو خیلی دوسش دارم دختر ماهیه انقدر خوشگل بود همه خیره نگاهش میکردن فکر کن دانشجو بودیم دوست پسرش براش تیبا خرید ما هیچ ما نگاه😁

ما روح نداریم بلکه روحی هستیم که جسم داریم👻

باز شما محترمانه حسودی میکنی اینجا سر حسادت آدمو قورت میدن انگار دست ما بوده باید خوشگلشون میکردیم😂

گفتم که حسادت نیست

من بد دوستم رو نخواستم و نمیخوام

اما دیدم چقدر تفاوت هست بین دنیای من و دنیای اون

روز و شب من چطور میگذره و روز شب بقیه چطورر

در واقع دلم برای خودم میسوزه

باور کن به خوشگلی زشتی نیس من یه دوستی داشتم که اتفاقا چهره بشدت معمولی داشت اما همه اینا که گفتی تجربه میکرد حتی الانم که متاهل رفتار همسرش همونجور

بنظر من بیشتر شانس

امیدوارم یه آدم خوب سر راهت قرار بگیره ک تمام این تنهاییای الان جبران بشه با اومدنش

لایک نکنین لطفا!  برای حاجت رواییم میشه یه صلوات بفرستین💙

منم همیشه تنهام‌ خارجیا رو میینم‌ بعد ایرانی ها رو سرزنش میکنن‌ میگن چرا عمل میکنین خارجیا عمل نمیکنن خب خارجی کجاش عمل کنه بینی کوشولو لبا قلوه ای پوست شبیه هلو یه ذره چربی اضافه نداره و من ک کلا اینستام‌ پاکیدم و اینک عمم ک رفته خارج میگه مردمای‌ عادیش از بازیگراشم‌ خوشگلترن  خوش اندام ترن

گفتم که حسادت نیستمن بد دوستم رو نخواستم و نمیخواماما دیدم چقدر تفاوت هست بین دنیای من و دنیای اونرو ...

حق داری 

خوشگلی آدمو خوشبخت میکنه 

حتی میری بانک بخاطر خوشگلی کارت زود راه میفته

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

همه جا الویت دارنتوی مدرسه دبیرستان دانشگاهشغل ازدواج و....

دقیقا همینطوره

باور کن به خوشگلی زشتی نیس من یه دوستی داشتم که اتفاقا چهره بشدت معمولی داشت اما همه اینا که گفتی تج ...

اجازه بده به عنوان کسی ک چهره زیبایی نداره باور نکنم

من اخلاق و رفتار و شخصیتم خوبه ولی .....چهره نه

هیچکدوم ب چشم نمیاد