2777
2789
عنوان

راز از فرش به عرش رسیدن

189 بازدید | 16 پست

نماز شب.

تاپیک قبلیم نوشتم که نماز شب چطور زندگیمو تغییر داد.

دلم میخواد همه اونایی که میخوان زندگیشون تغییر کنه و ثروت بی حد و حساب میخوان و ازدواج معجزه وار میخوان یا میخوان همسرشون همونی بشه که خودشون میخوان

و یا میخوان معجزه بشه و نی نی دار بشن

و حتی ظاهرشون تغییر کنه جوری که بقیه فکر کنن یه کاری کردن و نمی‌خوان بگن(دوست خودم فکر می‌کرد من فیلر و جوانساز زدم و نمیخوام بهش بگم و نمیگم)

این رازو بدونن و واقعا معجزه رو تجربه کنن.

تاپیک قبلیمو اگه دوست داری بخون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا انقدر تاثیرش قویه ک خیلی عجیبه در اختیار همه هست

ولی خب هرکسی توفیق خوندنشو پیدا نمیکنه

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

واقعا من خودم سالی چند روز فقط میخونم ولی همونم خدا خیلی قشنگ با معجزه هاش جبران میکنه

الهی شکر💚

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

استارتر التماس دعا دارمخیلی محتاجم

الهی خدا معجزه نشونتون بده❤️

واقعا از جادوی نماز شب استفاده کنین

به نظرم این یه دانشه که رایگان میتونیم زندگی رو باهاش بسازیم.

خودت نویسنده و کارگردان زندگیت میشی. من خودم پشمام ریخته از معجزاتش. فکر میکنم خدا خیلی خوشش میاد از اونایی که شب تو تاریکی وقتی همه خوابن بلند میشن این نمازو میخونن.

الهی خدا معجزه نشونتون بده❤️واقعا از جادوی نماز شب استفاده کنینبه نظرم این یه دانشه که رایگان میتونی ...

متشکرم عزیزم

وقتی نمازشب اینقدر تو زندگیت تاثیر داشت دیگه ببین نمازای پنجگانه که واجبن چقدر تاثیر داره

حتما مرتب بخون

⭕آقایون ریپلای نکنن و تو تاپیکم پست نذارن