2777
2789
عنوان

خانومهایی که خیانت دیدن بیان

106 بازدید | 14 پست

بنظرتون علت خیانت همسرتون چی بوده؟

آیا تقصیر در شما هم بوده اکه آره چرا؟

بهترین واکنش موقع دیدن خیانت چی می‌تونه باشه

آیا میشه از خیانت پیشگیری کرد؟

دختر کورد💚خدایا خودت بساز من دیگ طاقتم طاق شده 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ندیدم خدا شکر می‌خوام بدونم عامل خیانت چیه

خیلی چیزها

تنوع طلبی مرد

کم بودن ایمان و اعتقادش ب یسری مسایل

دوست های خراب و ناجور

الانم که دیگه با اومدن اینستاو ماهواره و... دیگه قبح خیانت ریخته. فکر میکنن یکی نداشته باشن قایمکی عقب موندن...

خیلی بده 

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
خیلی چیزهاتنوع طلبی مردکم بودن ایمان و اعتقادش ب یسری مسایلدوست های خراب و ناجورالانم که دیگه با اوم ...

راهی برای پیشگیری هست 

راهی برای پیشگیری هست

ب نظر من از اینجا دور شو 

فضای سمی دارع 

رو فکرت تاثیر میزاره 

باعث میشه شکاک بشی 

توصیم به تو اینکه رو خودت کار کنی پول در بیاری 

تا آن متوجه همچین موضوعی شدی خدای نکرده 

فقط دور شی 

فقط بری.. 

پشتتم نگاه نکنی با خیال راحت 

آدم خیانت کار هیچوقت درست نمیشه 

مجردم ولی عاشق نی نیام😍🥺😭.کاش میشد ی نی نی بهم بدن بزرگش کنم بهترررررین مامانی بشم واسش😂🥺

ب نظر من از اینجا دور شو فضای سمی دارع رو فکرت تاثیر میزاره باعث میشه شکاک بشی توصیم به تو اینکه رو ...

اینجا آره قبول دارم ولی تنها سرگرمی هست

راهی برای پیشگیری هست

نمیدونم والا چی بگم

قدیما یکی تو محل خیانت میکرد انقدر بد بود که همه با انگشت نشونش میدادن.قبح و زشتی داشت

الان دیگه از تو ده نفر نه نفر خیانت میکنن ....کسی هم بفهمه عین خیالشون نیست.مثلن روشن فکرن

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.