2777
2789
عنوان

عروسک لوبوبو اصلا نخرید

| مشاهده متن کامل بحث + 17626 بازدید | 319 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا مردم دنبال اینن یه خودی نشون بدن الان استوری هرکی باز میکنی یه لبوبو دستشه ....خدایا اخه همینا بودن اشرف مخلوقات! ادمیزاد عجیبه

کوروش شاه شاهان، شاه هخامنشی💪من اگر نیک و بدم به تو چه؟

این عروسک که زشته و حس خوبی نداره ولی اینکه بگید از جن ساخته شده دیگه زیاده رویه

تحقیق شده ای کاش می‌توانستم برای شما صورت آن جن که از ساخته شده را بفرستم تا ببینید 

من اصلا ترند رو دنبال نمیکنم.اما اگه ام شیطانی باشه اصل هاش هست نه فیکاش

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

:/ الان شما هم میتونی خودت شکل این عروسک رو بسازی و بفروشی. 

این عروسک رو نخرید، چون که صرفا یک جو تبلیغاتی هست و پر کردن جیب انسان هایی خاص. شرکت هایی که همه جا شاخه زدن وگرنه چیز دیگه ای نیست، حالا مگر اینکه اصل این عروسک یک سری مواد یا ترکیبات شیمیایی خاص داشته باشه که وارد بدن بشه اثرات عجیب بزاره!!! و چنین چیزی بعید نیست! چون زمانی که قصد میکنن مردم رو موش آزمایشگاهی کنن یک محصول رو نامحسوس وارد زندگیشون می کنن تا ببینن چه اثری داره

طرفدار حق و عقلانیت💙 این گروه زدم واسه موفقیت و گزارش روزانه. اگه مصمیمید عضو شید: https://eitaa.com/joinchat/3060073730Cb9e92c92dc

خیلی چیزا یهو ترند میشن بابت همش شما شک میکنید؟

بله

چیزی که در اینستاگرام ترند بشه، شک برانگیزه قطعا. 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

منم کاملا مخالف اینم که چیزی کخ نمیدونیم چیه و قشنگی هم نداره بخاطر مد بخریم اما اینجور حرفا بو رائفی پور میده

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
خیلی چیزا یهو ترند میشن بابت همش شما شک میکنید؟

خیلی چیزا مثل این عروسک عجیب و ترسناک نبودن که یهو ترند بشن

تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره 🏔️                                           کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره❤️