2777
2789

رفته بودم مغازه پیشش هرچی دهنش اومد بهم گفت آبروم پیش‌مشتری برد بعدم پیش یه افغانی پرتم کرد بیرون از مغازه 😭😭😭دارم سکته میکنم نتونستم جوابش بدم دوس دارم بمیدم خدا با سوهرمم قهرم دارم سکته میکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصن باید برمیگشتی میرفتی فقط برای زدنش بیشخصیتو، سر چی اینجوری کرد باهاتون؟

سر یه چی که اصلا بهش ربط نداشت 

.یه افغانی تو مغازه بود منم میشناخت گفت پیراهن خریدم خوبه گفتم نه قشنگ نی این گفت گوه میخوره خوشگله منم گفتم این چی حالیشه خوشگل نی دعوامون شد بهم گفت بدبخت گدا گدول درحد من نیستی منم گفتم یه بار باهات رفتم بیرون میگفتن این قوزی کیه با خودت آوردیش بیرون چیز دیگه نتونستم بگم بعد گفت برو بیرون گمشو گفتم میرم پ چی 

سر یه چی که اصلا بهش ربط نداشت .یه افغانی تو مغازه بود منم میشناخت گفت پیراهن خریدم خوبه گفتم نه قشن ...

وااا اخه سر اون چرا باید به تو اینجوری بگه

خب بهتره دیگه از عنوان دوست و دوست صمیمی براش استفاده نکنی 

همچین کسی رو حتی دوست ساده هم نمیشه در نظر گرفت، ارتباطتتو قط کن کلا

ولی جواب داشتم ندادم اعصابم خورده گفت درحد من نیستی گفتم توهم درحد من نیستی

دیگ توقع این رفتارو نداشتی هول شدی

ولی ببین کلا همچین آدمایی ارزش اینو ندارن ک حتی شما بخوای حرفی بزنی یا حمله ایی داشته باشی، ینی در واقع این افراد ارزش خودتو میارن پایین 

ولش کن اصلا دیگ فکرم نکن بهش 

دیگ توقع این رفتارو نداشتی هول شدیولی ببین کلا همچین آدمایی ارزش اینو ندارن ک حتی شما بخوای حرفی بزن ...

بد دلم شکست کاش منم ملاحضه میزاشتم کنار فاتحه میخوندم تو هیکلش