2777
2789
جدا؟ این مسائله انقد بولد شده من خودم گاهی فک میکنم کلا نباید پول گرف...یا ادم سرخورده میشه!نمیدونم ...

دستت تو جیب خودت باشه بهتره هرچی بخوای میخری بدون منت

دختر قشنگم عاشقتم❤️❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دستت تو جیب خودت باشه بهتره هرچی بخوای میخری بدون منت

مامان منم همینو میگه و از هرجهت منو تحت فشار میذارن ک حتی النم سرکار باشم

ولی فک کنم منظورشون این بود حتی اگ ادم مستقل هم باشه باز بذاره ک طرف خرج کنه چون بد عادت میشن و اینا

اینکه فکر کنی بعد ازدواج میتونی تغییرش بدی و رفتارش بهتر بشه😏بهتر که نمیشه هیچ رفتارای قبلیش هم شدت ...

رفتارایی مثل تمیزی و نظم داشتن و مرتب و خوش تیپ بودن و میشه تغیرر داد یا ایجاد کرد تو طرف مقابل؟ 

نگو پسر پول نداشته باشه حله نپ،پول نداشته باشه نمیتونی به هر چیزی هر جایی فکرشو کنی بری خونتونو ببری ...

اما وقتی اخلاق خوبی نداشته باشه خونه ایی ک توش ارامش نباشه ارزش نداره...نمیگم بی پول ها ولی ادما همه چیو ک باهم ندارن درسته؟

اما وقتی اخلاق خوبی نداشته باشه خونه ایی ک توش ارامش نباشه ارزش نداره...نمیگم بی پول ها ولی ادما همه ...

ممکنه ولی اصولا مردا تو زندگی اخلاقشون زمین تا آسمون فرق میکنه با اونی که تو جامعه ازشون میبینی اخلاقای تند دارن اگه بی پول باشن بدتره همش نگران سر برجن نگران اجاره خونه ماه بعد اصلا خوب نیست .اون مرد پولدارم همینه ولی کمتره اخلاقاشون سر پول 

اینکه فکر کنی دیگه بعد ازدواج روزمرگی نداری و دچارش نمیشی اشتباهه.

اینکه فکر کنی بعد ازدواج قراره معجزه بشه و همه چی رویایی و عشقولانه و رمانتیک باشه فقط و فقط عشق و حاله اشتباهه.

اینکه فکر کنی فقط شوهرته که مهمه و داری با اون ازدواج میکنی و خانوادش مهم نیستن اشتباهه چون خانوادش به زور خودشونو فرو میکنن البته ببخشید که با این جمله بندی گفتم یکم الان خستم.

رفتارایی مثل تمیزی و نظم داشتن و مرتب و خوش تیپ بودن و میشه تغیرر داد یا ایجاد کرد تو طرف مقابل؟

بنظرم اون دیگه خیلی باید استثنا باشه که بتونه کامل تغییر مثبت بکنه  

الان شوهر من از نظر نظم و تمیزی تنها چیزی که تونستم توش عوض کنم حمام رفتنشه که دو روز یبار بره تازه اونم بازم تنبلی میکنه و غر میزنه،لباس نمیخره برا خودش زورش میاد درحالیکه پولشو داره و من حرص میخورم که برا بقیه خرج میکنه ولی برا خودش نه   

در حالیکه برادرشوهر مجردم همیشه از سرکار بیاد یک راست میره دوش میگیره همیشه کلی لباس میخره  

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰