2777
2789

سوال درباره خواستگار دوستم هست

با پسره نسبت فامیلی دور دارن

آقا 30 سالشه و دکترا داره و استاد دانشگاه هست و ماهی 30م درآمد داره( تازه رفته سرکار و شهر کوچیک هم زندگی میکنن) قیافه ش و قدش خوبه تیپش مناسبه و بروزه

اخلاقش خوبه یکم جدیه ولی همه میگن مهربان و با درکه 

عقاید مذهبی ش با دوستم جوره هر دو یکم مذهبی هستن 

پسره اهل نماز و روزه هست و به شدت اهل حلال و حرومه

اینکه ماشین داره ولی خونه نه

خانواده خوبی هم داره

تنها مشکل اینه که با دوستم حدودا ۹ سال اختلاف دارن و اینکه خونه هم نداره 

به نظر شما جواب مثبت بده یا منفی 

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

من باشم قطعا مثبت

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ی سری چیزا هست فقط با رفت و آمد معلوم میشه

به صرف خونه نداشتن نمیشه نه گفت

باید فقط به قصد شناخت حداقل ۳ ماهی روزی چند ساعت وقت بگذرونن با هم

با تلفنم نمیشه

فقط شناخت نه جنسی نه وابستگی عاطفی

۹ سال تفاوت خیلیه آخه پسره پخته شده ، دختره تازه اول چل چلیشه

با هم به مشکل بر میخورن یعنی؟

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....