2777
2789
یعنی زینک مثل مام عمل میکنه؟

بله بهتر ازون من مام امریکایی یک میلیونی میزدم که دیگه گیر نمیومد دوستی بهم گفت خل چرا ازین پولا میدی امتحان کردم دیدم واو اره بابا 

خلاصه دوازده روز: اذربایجان حق همسایگی جا نیاورد و کمک کرد ابزار مرگ وارد کشور شود. فارسی زبانان افغان عامل مرگ و اوارگی مان شدند درحالیکه به انان کار و نان دادیم.  عده ایی از هموطنان قند دلشان میسابیند برای تجزیه. رسانه های معاند ربع پهلوی بر تخت مینشاندند. صداسیما پیرو مکتب طوری نکنید که فکر کنند طوری شده است درحالیکه طوری نشده است بود. یوتوب همه پیشگوی زایش مجدد پارس و انتقال جهان به  بعد پنجم!!!  اینستا پر از کلیپ همدلی و همیاری مردمی در حالیکه در واقعیت ویلا شبی خدا تومن بنزبن صف جاده های قفل نان گرانتر روغن نایاب... نی نی سایتیای غیر تهرانی و غیر اصفهانی همچنان در کف شوهر و کراش و عمل زیبایی ....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جنیفر استیل؟خوشبوعه ولی یکم وایب بوی عطر های قدیمی میده ب خاطر همین من دوسش ندارم

مرسی گلم ایفویا چیه خوبه بنظرت یه عطر خوب بهم معرفی میکنی که نسبتا اقتصادی باشه

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️‍🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️

کرم زینک کودکانه فیروز ، اونم تاثیر داره؟ خوبه استفاده کنم 😺

نه اون الومینیومیه رو بزن 

خلاصه دوازده روز: اذربایجان حق همسایگی جا نیاورد و کمک کرد ابزار مرگ وارد کشور شود. فارسی زبانان افغان عامل مرگ و اوارگی مان شدند درحالیکه به انان کار و نان دادیم.  عده ایی از هموطنان قند دلشان میسابیند برای تجزیه. رسانه های معاند ربع پهلوی بر تخت مینشاندند. صداسیما پیرو مکتب طوری نکنید که فکر کنند طوری شده است درحالیکه طوری نشده است بود. یوتوب همه پیشگوی زایش مجدد پارس و انتقال جهان به  بعد پنجم!!!  اینستا پر از کلیپ همدلی و همیاری مردمی در حالیکه در واقعیت ویلا شبی خدا تومن بنزبن صف جاده های قفل نان گرانتر روغن نایاب... نی نی سایتیای غیر تهرانی و غیر اصفهانی همچنان در کف شوهر و کراش و عمل زیبایی ....

زینک نزن زیر بغلت، کیست میاره

اتفاقا کیست اونی میاره که جذب پوست نمیشه مثل مام

زینک اکسید بیس تمام کرمهاست و سفید کننده و ضد قارچ و میکروبه و برای صورت ضد جوش و ضد افتاب 

عزیزم میشه مارکاشونم بگی و مدلشون اینا

ادکلنم ورسوز هست

اوناهم مارک خاصی ندارن خوشبو باشه میگیرم

. . . توزندگی‌من‌غم‌حامله‌بود‌خوشبختی‌پریود  . . .                      آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا درخواست دوستی ندین،حتما بایدمادروپدرگرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟

جنیفر استیل؟خوشبوعه ولی یکم وایب بوی عطر های قدیمی میده ب خاطر همین من دوسش ندارم

عزیزم میشه یه عطر گلی میوه ای بهم معرفی کنی خنک و شیرین فرقی نمیکنه ، فقط خیلی شیرین هم نباشه 

یه چیزی توی مایه های مری می لانوین

شـیـکـمـو هـسـتـم 🥙

مرسی گلم ایفویا چیه خوبه بنظرت یه عطر خوب بهم معرفی میکنی که نسبتا اقتصادی باشه

ایوفوریا خوشبوعه ولی تنده یکم  

من خودم عطر های ملایم و شیرین استفاده میکنم

اکلت

لالیک لامور

لانوین مری می

چنل چنس

تروساردی دونا

اینا ملایم هستن

درشو باز میکنماندازه نخود میزنم انگشتمدستمو میبرم بالامیزنم زیر بغل اون یکی دست هم بگم؟!

مسخره 😂😂😂

منظورم این بود میزنی میشوری یان؟

. . . توزندگی‌من‌غم‌حامله‌بود‌خوشبختی‌پریود  . . .                      آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا درخواست دوستی ندین،حتما بایدمادروپدرگرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟

درشو باز میکنماندازه نخود میزنم انگشتمدستمو میبرم بالامیزنم زیر بغل اون یکی دست هم بگم؟!

وقتی ازحموم درآمدی میزنی ؟