2777
2789
عنوان

دغدغه ات چیه داری به چی یا کی فکر میکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 1329 بازدید | 126 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استرس مدرسه داداشمو دارم امسال میره کلاس سوم مامانمم فوت کرده منم عقد هستم مدرسه ای ک امسال بردیمش مدیرش خیلی گیر هس گفته ثبت نامش میکنم ولی هنوز اسمشم ننوشته دارم از استرس میمیرم فردا میخوام برم ببینم چی میگن

بعد اگه امسال عروسی بگیریم دیگه نمیتونم همش برم خونمون مشق و درسای داداشمو بگم دلم براش کبابه ای خدا تف به این زندگی

🌈🌞

اینکه ناراحتی نداره چایی درست کن

نه دیگه 

تا میخواسم چایی درست کنم خیلی طول میکشید انتظار سخت بود

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

بچه ها 

دوست پسرم اومده خواستگاریم( چون خیلی خانواده متعصبی هستیم فقط گفتم دانشگاه من و دیده خوشش اومده که خب حقیقته ) و الان تو مرحله اوکی دادنیم تا اواسط شهریور نامزد میکنم . 

الان مامانم فهمیده دوستم باهاش از قبل و همش تیکه و تهدید میکنه که میگم به بابات و.. میگه من همه چیو میدونم .

آتو خیلی بدی دارم دستش. چکار کنم مردم از استرس الان 😑

مشکل اینجاس که ما آزادی بیان داریم اما آزادی بعد از بیان نداریم  °🖤°  
استرس مدرسه داداشمو دارم امسال میره کلاس سوم مامانمم فوت کرده منم عقد هستم مدرسه ای ک امسال بردیمش م ...

الهی بگردم ، غصه نخور گلی ایشالا مدرسه که اوکی میشه .

امیدوارم سختی های امسال برای جفتتون راحت تر بگذره 

روح مادرت شاد ✨🤍

مشکل اینجاس که ما آزادی بیان داریم اما آزادی بعد از بیان نداریم  °🖤°