2777
2789
عنوان

مامان بودن خیلی سخته

94 بازدید | 10 پست

مخصوصا اونجا که میدونی کار بچه ات اشتباهه اما خودش متوجه نیست...خودتو به آب وآتیش میزنی که مانع کار اشتباهش بشی اما اون فکر میکنه که داری بهش ظلم میکنی....یا اینکه یه چیزی میخواد که تو میدونی به ضررشه اما خودش متوجه اون ضرره نیست و دنبال اون خوشی لحظه ایه فقط....

این رفتار چقدر شبیه رفتار خدا با بنده هاشه....خدا میدونه چی برای ما خوبه چی بد.....اما ما فکر میکنیم خدا مارو دوست نداره که حاجتمونو نمیده...

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

راست گفتی عزیزم 

لعنت به من که امروز بچمو زدم😭😭😭

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»»

راست گفتی عزیزم لعنت به من که امروز بچمو زدم😭😭😭

نه بابا این حرفو نزن....میتونی از دلش دربیاری.

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه بابا این حرفو نزن....میتونی از دلش دربیاری.

خیلی حساسه الان بوسش کردم 

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»»

متاسفانه رفتار خدا با من ناعادلانه بوده

درباره ی خدا هیچ چیز منفی وجود نداره.....همه اش خیر و برکته....خودت باید به این باور برسی.....

اما خدا میگذاره بنده خودش راه درست رو پیدا کنه

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

متاسفانه پسرم اوتیسم و بیش فعال هس. کجاش خیر و برکته؟

اون هم نشان خیر و برکته...برادر منم اوتیسم داره...