2777
2789

ناخواسته باردار شدم بعد بخاطر تغییرات هورمونی شدید دچار اظطرابو جنون شدم بعد با قرص روانپزشک اروم شدم ک دچار بی خوابی های افتضاح شبانه شدم بعدم ک اومدم نفس بکشم گفتن جنین دختره و من دوسش دارم اما همه مدام اذیتم می کنن و باعث شدن افسردگی بارداری گرفتم و میترسم دخترم بدنیا بیاد و اذیت بشه تو این دنیا خلاصه قانع شدم سقط کنم که گفتن دیر شده ۵ ماهته الان موندم و یه دنیا افسوس دیگه راهی حز خلاص کردن خودم نیست انگار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه دوست دارم اولین بچه ام دختر باشه و همون یه دونه هم کافیه بنظرم به حرف هیشکی گوش نده 

هر سوالی درمورد پوست دارید بپرسید تا جای که بدونم کمک تون میکنم🩷

نه اینطور نیست عزیزم ان شالله ب سلامتی ب دنیا بیاد کلی رو زوزهای خوب در پیش دارید

اینجانب شعیه علی هستم و علی وار زندگی میکنم یکی از ارزو هام این بود که جزو شهدای کربلا میبودم وقتی ب هوش مصنوعی گفتم جوابش شوکه ام کرد گفت مطمعن باش اسمت رو جزو شهدای کربلا مینویسن😍😍😍

من همیشه دوست دارم اولین بچه ام دختر باشه و همون یه دونه هم کافیه بنظرم به حرف هیشکی گوش نده

تو بارداری ادم شرایطش خیلی متفاوته خیلی ضعیف و شکننده اس نیاز به حمایت داره ن اینکه اینقدر همه باهاش بد و بی محل بشن

واقعا هم دیوونه شدی یه پسر بد هم بشه به درد نمیخوره کاش منم بجای این پسرم چهارتا دختر داشتم

بحث پسر و دختری برای خودم مطرح نیست واقعا از حرف مردم خسته شدم