2777
2789
عنوان

مبل هام قشنگن❔❓عکس🎀

912 بازدید | 60 پست

بچه ها بیاین بگید مبل هام قشنگه 😍❔

الان عکسش میزارم💅

شماهم دوست داشتین عکس مبلاتون بفرستید🍫

بعد از کلی تلاش شدم؛ مدیرعامل شرکت دایان❇️ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾

ببینم

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این مدلی‌ان عکس از اینترنت گرفتم چون خونه نیستم🍨

یه مدل هم راحتی چستر دارم ولی اینا رو بیشتر دوست دارم😍🍫

قشنگن؟😍

بعد از کلی تلاش شدم؛ مدیرعامل شرکت دایان❇️ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾

پای مبلای من شکسته دلی ب خریدن دوباره ندارم

وای چرا؟ اینقدر مدل های جدید مد شدن برو بخر 

یا حداقل همونم تعمیر کن

آره زیباست

مرسی گلم شماهم عکس بزارید

اگ بخوام دلم مدل پفکی میخواد از اینا ک تمام پفن

آره اونا هم قشنگن بگیر

اومد دیدی

بله عزیزم مبارکه 

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

آره عزیزم خوشگله مبارکت باشه به دل خوش ازشون استفاده کنید میشه بپرسم چند شد قیمتش

مرسی گلم من الان نخریدم دوسال پیش خریدم هفتاد شد الان فکر کنم صد و ده صد و بیست تومن باشه