2777
2789

سلام

من بیست و سه سالمه

یه دخترم که توی یه روستا زندگی می‌کنه

توی یه کوچه که دور تا دورش همه همسایه ها فامیل هستند ؛خاله و دایی و...

زمانی که کنکور دادم معلمی قبول شدم

بعدتر از اون رفتم دانشگاه

خواستم ارشدم رو زودتر استارت بزنم خوندنشو تا جای بهتری قبول شم واسه همین تمام کتابهای منبع ارشدم رو خریدم سه سال زودتر

هر کی توی دانشگاه منو میدید می‌گفت واسه ارشد می‌خونی

میگفتم آره

نه تنها خودم می‌خوندم که میخواستم واسه بقیه هم الگو بشم تا اونا هم درسشون رو بخونن و جای خوبی واسه ارشد قبول بشن

توی دانشگاه خیلی فعال بودم

همیشه ارائه ها رو اولین نفر برمی داشتم

با اینکه تنها فردی بودم که ذخیره قبول شده بود

🧡🤍تا روز کنکور تنها و تنها ۲۵۴روز دیگر✌️انشاالله رتبه زیر ۱۰۰دانشگاه تهران در رشته علوم تربیتی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلاصه که تو این دوره واسم یه خواستگار اومد یه خواستگار خیلی خوب

اون دوره خیلی فعال بودم کلاس کاراته، بسکتبال یا گاها هلال احمر میرفتم و حتی تصمیم داشتم کلاس موسیقی و آشپزی و اسکیت و اسب سواری و... هم برم

خلاصه که تا خواستگارم رو دیدم ازش خوشم اومد به نظرم خیلی پسر خوبی به نظر می‌رسید

یه دل نه صد دل بهش با یه نگاه دل باختم

اینو بگم که منظورم از خواستگار این بود که خودش بهم ابراز علاقه کرد و بعدش رو حالا میگم

🧡🤍تا روز کنکور تنها و تنها ۲۵۴روز دیگر✌️انشاالله رتبه زیر ۱۰۰دانشگاه تهران در رشته علوم تربیتی

وقتی دیدم که بهم ابراز علاقه کرد و گفت که میاد دوباره خواستگاریم اما اینبار رسمی منم باور کردم گفتم اون حتما میاد انشاالله

تو این مدت همه متوجه شدن که من یه خواستگار خوب دارم چون خونوادم بهشون گفته بودن و منم به خونوادم

خیلی‌ها که دیدن همچین خواستگاری واسم اومد اذیتم کردن و هی گاها حتی با ماماناشون پیشنهاد میدادن به من که اگه میشه خواستگارت رو به ما معرفی کن

همه میدونستن من چقدر مظلومم و چقدر خونواده ما آدمهای مظلومی هستند و چون خواستگارم هم دیر کرد و پیداش نشده بود اونها بهمون این پیشنهادها رو روز به روز بیشتر میدادن

کار به جایی رسید که یکی دو سال از اومدن خواستگارم گذشت و اون هنوز نیومده بود!

باورم نمیشد که دیگه نیومد که دیگه نشد که دیگه انگار پشیمون شده بود❤️‍🩹💔

بماند که این وسط ها منم زیاد فقط سر اون نشستم و اگه خواستگاری میومد بررسیش میکردم حتی چند باری نزدیک بود ازدواج کنم ولی یا به خاطر خواستگارم یا به خاطر مسائل دیگه نمیشد

درکل اینطوری بود که وقتی بقیه قسمت نمیشد دوباره برمیگشتم به فکر همون خواستگارم

تا اینکه بعد چند ماه ایستادن و نیومدن خواستگارم تصمیم گرفتم چون بهم فقط سخت می‌گذشت (فقط خواستگارهاش منو اذیت میکردن و اون هم نمیومد) که دیگه بیخیال خواستگارم بشم

یکی دو نفری هم گفتند حتما پشیمون شدن که تا حالا بعد دو سال نیومدن

منم دیگه رفتم پیش زندگی خودم ولی باز هم با خودم گفتم اگه یه روزی بیاد با وجود اینکه خوب خیلی منتظرم گذاشت ولی باز هم مشکلی نداره به خاطر احساساتم شاید بتونم ازدواج کنم

خلاصه که تصمیم گرفتم واسه ارشدم بخونم

شروع کردم به خوندن واسه ارشد

این رو هم بگم قبل خوندن واسه ارشد به چند نفر دیگه هم که ابراز علاقه کردن اعتماد کردم ولی اونام دیگه نیومدن

یعنی بهم ابراز علاقه کردن ولی بعدش دیگه نیومدن خواستگاریم و غیبشون زد

خلاصه که با وجود تمام سختی ها تصمیم گرفتم واسه ارشدم بخونم تا اینکه اینبار همسایه های فامیلمون تا متوجه شدن که من میخوام درس بخونم شروع کردند به داد و بیداد موقع درسم جوری که صداشون به خونمون می‌رسید و چه می‌دونم صدای آژیر ماشینهاشون به طور پیاپی و یا بارهای رفت و آمد موتور و بماند که تو کوچه ما همیشه میوه فروش و ... هم با بلندگو میان

وا یعنی چی ۲سال گذشت..!توعم بیخبر ازش؟

آره دیگه توی محیط بیرون بهم ابراز علاقه کرد بعدش هم دیگه دیدم خبری ازش نیست یعنی شماره بابام رو واسه خواستگاری نگرفت و ارتباط خاصی نداشتیم

فقط گفت من میخوام باهاتون ازدواج کنم و منم گفتم که موافقم

با یه ماشین خیلی باکلاس بود و خیلی هم خوشگل بود

انگار هیشکی موافق با درس خواندن من نبود

همه میدونستن که سر و صداشون باعث میشه موقع درس خوندنم اذیت شم چون کلا من مشهور بودم به حساسیت زیاد به صدا موقع درس خواندن ولی اونها همینطور انگار به قصد سر و صدا میکردن

تا اینکه من بالاخره تصمیم گرفتم درسم رو به خاطر سر و صداهای همسایه های فامیلمون کنار بذارم🥲

و منی که واسه تک تک این روزهام برنامه درسیم رو چیدم ولی به خاطر سر و صدای همسایه بقلیمون نمیتونم😭