2777
2789
عنوان

خانوما بیاید لطفا باردارم

77 بازدید | 10 پست

سلام خانوما من هفته ۸ بارداری هستم امروز از ظهر در حد چندتا قطره لکه بینی قهوه ای داشتم بعد سونو رفتم دوروز پیش همه چیم نرمال بوده فقط عفونت داشتم دارو داده الان برای چی اینجوری شدم دکترم الان نیست فردا عصر میاد طبیعیه یا خطر ناک دردم ندارم اصلا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکتر من از روز اول بهم گفت هیچ نوع خونریزی و لکه‌بینیو طبیعی نبینم و حتما براش چک بشم

بیمارستان رفتم همش کارآموز بود دکترمم فردا عصر میاد البته بهم شیاف داده گفته موقع دردو خونریزی استفاده کن 

سلام عزیزم 

ببین هفته‌های اول بارداری لکه‌بینی خفیف قهوه‌ای گاهی طبیعیه و به دلایل مختلف مثل تغییرات هورمونی یا کمی تحریک مخاط رحم ایجاد می‌شه تازه مخصوصاً اگر درد نداشتی و سونوت تا الان نرمال بوده. با این حال چون اخیراً عفونت داشتی و دارو مصرف کردی پس بهتره فردا که دکترت هست دقیق بررسی کنه تا فردا استراحت کن مایعات کافی بخور و نگران نباش 💛

مشاور تحصیلی📚 .. دانشجوی حقوق‌⚖️ .. عاشق کمک کردن ب ادما و روانشناسی😊 .. پشتیبانت در مسیر موفقیت 💪🏻💯