2777
2789

من 18 سالمه و عاشق خانواده 

مادرم 45 پدرم 47

همش مادرم از صبح که بیدار میشه تا شب یه دستمال دستشه هی تمیز میکنه بهش میگم برنامه بنویس مثلا شنبه حال یکشنبه آشپزخونه 

که اینجوری نکنی 

من خودم خیلی کمک میکنم مخصوصا از وقتی کنکورم تموم شده ولی متاسفانه کار کزدن هیچ کسو قبول نداره وسواس نیستا 

بهش میگم بشین یکم تفریح کن نمیدونم برو بیرون گاهی راه برو برو بازار یا کتاب بخون موزیک گوش کن ورزش کن اصلا انگار نه انگار 

امروزم گفتم بهشون که بیاین ماهی یه تومن از حقوقتون رو با مدیریت من برا تفریح خودتون خرج کنید برید سینما کافی شاپ و... 

بابام زد به در کولی بازی که نمیدونم قرض دارم و... گفتم تو کار میکنی ولی فقط زنده ای زندگی نمیکنی من که با دوستام هرروز هم بخوام میرم بیرون و میگزدم اما تو و مامانید که هرروز داره سنتون میره بالاتر من دارم برای شما میگم که زندگی کنید 

مادرم با این یکی موافق بود ولی خب 

اصلا خسته شدم از دستشون 

دیگه میبینم خودشون نمیخوان چه کار میشه کزد باز مامانم الان رفتم رو بالشتی هارو باز کنم بندازه ماشین لباس شویی بهش میگم خب چرا یه برنامه نمیریزی 

مگه افتخارته که شب بیای بگی انقد کار کزدم انگشتم درد میکنه اصلا لذت میبره انگار از گفتن این جمله 

بچه ها من عاشق خانوادمم چه کار کنم چرا گوش نمیدن

تو تلاشت رو کردی دیگه خیلی اصرار نکن

واقعا نمیدونم باید چه کار کنم

هرروز موهای سفید سرشون بیشتر میشه و هنوز یه تفریح ثابت ندارن هنوز وقتی میگم کافی شاپ برای خودشون زورشون میاد خرج کنن میدونم سخته زندگی ولی خب منم با اندک پولی که دارم میرم ولی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا نمیدونم باید چه کار کنمهرروز موهای سفید سرشون بیشتر میشه و هنوز یه تفریح ثابت ندارن هنوز وقتی ...

اونا اینطور عادت کردن پدر و مادر خیلی‌هامون این مدلی هستن حالا یه عده تغییر میکنن یه عده نه. تو راه خودت رو برو 

جان و جهان من تویی