2777
2789
عنوان

23 سالگی رفتن به دانشگاه فرهنگیان

273 بازدید | 43 پست

بنظرتون خیلی دیر نیس؟ الان دانشجوی ترم 4 دانشگاه آزادم ولی همش حس میکنم دیگه 23 خیلی دیره بخوام تازه برم فرهنگیان بعد همش میگم اصلا ارزشش رو داره یا نه خلاصه خیلی سردرگمم

معجزه خود تویی ...🩵🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید متولد ۸۱ به اینور باشی!

بچه بودم دلم دوچرخه می خواست، دعا می کردم که خدایا به من دوچرخه بده؛ بعد متوجه شدم خدا اینطوری کار نمی کنه... یه دوچرخه دزدیدم و گفتم: خدایا منو ببخش!

کاری به ارزشش ندارم ولی من خودم دیدم تو دانشگاهمون ادمای چهل ساله پنجاه ساله ۲۳ که چیزی نیست

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده و ماله من نیست تاپیک هایی که هست هم ماله اونه بجز دوسه تای آخری✋🏻
نه دیر نیست چهار تموم کردی انصراف بده بشین بخون اگه میخوای رشتت با فرهنگیان یکی باشه تطبیق واحد عموم ...

فکر نکنم بشه تطبیق داد رشتم روانشناسیه من که دانشگاه رو میرم پایم خوبه چون امسالم برا فرهنگیان ترازم بد نشد واسه همین کنار دانشگاه میخونم 

معجزه خود تویی ...🩵🌱