2777
2789

مخصوصا دختر بعد دختره هر کاری میکنه بجز پیشرفت و تلاش ۲۴ ساعت با دوست پسر مرده و مشروب و پارتی و عشق حال عکس گذاشتن تو اینستا نمیدونم پدر و مادرشون هیچی بهشون نمیگه چرا براشون پول میزنن دوباره خیلی عجیبه یسری ها از این موارد هم کم نیست.

و البته چه بسا دخترایی که مهاجرت کردن اما همه چیزشون بجاست.

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثل اکثر شرکت کننده های عشق ابدی

بعضیاشون برای تحصیل ترکیه هستن و هزارتا کار دیگه جز درس میکنن

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

حالا شما غصه دخترای همین جا رو بخور که نزدیک پدر و مادرنتو پارک لا درختا با یه پسر یالقوز

حرف حساب

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

تو  ایران پارتی نمیرن دخترا؟ مشروب نمیخورن؟ دوست پسر ندارن؟! 

تو همین ایرانم میشه کثافت کاریای اونور رو دراورد😂

لا اقل میدونن  اونور درگیر گرونی و تورم و آلودگی هوا و جنگ و استرس نیست 

مراقب خوبیات باش خوشگله😘🥰

س.ک.. میکردن؟!😬😑

بله ‌.ومنی که 33سالمه و مجردم ..انقدر تا چندروز حالم بد بود چون با خودم گفتم اگه یه بچه میدید چه حالی میشد بعد تاپیک زده خارج از این کارا میکنن ..فاجعه ی اصلی اینجاست نه خارج