2777
2789

نمیدونم چرا نمیتونم عادت کنم نیم ساعت میپوشم کلافه میشم نمیپوشم

صبحی یه تایپک دیدم که خانمه میگفت مهمونم بدونه صندل راه رفته تمامه فرشام رو کثیف کرده به فکر فرو رفتم مگه پاهامون چشونه 😐جدن خونه کثیف میشه؟؟؟

دو جفت مجلسی دارم مهمون میاد می پوشم 

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عادت ندارم زیاد

لابد مهمونش چرک بوده

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

منم دقیقا مثل شمام؛انگار خفه میشم باهاش

گاهی میپوشم گاهی نه

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".                                 

اون خانوم تازه به دوران رسیده بوده.اگر جاهایی از خونه سرامیکی باشه و فرش نباشه هم خاک بیشتری می شینه هم خود ادم یکم اذیت میشه.اما اینکه بگی با دمپایی رو فرشام راه نرفته  و خونه رو کثیف کررده...بنده خدا این خانوم تازه به دو تا فرش و دوتا وسیله خونه رسیده حالا می خواد   ادا و اطوار در بیاره...