عزیزم اصولا زخم در اثر عفونت درمان نشده ب وجود میاد احتمالا بهت دارو میده و انشالا با دارو بر طرف میشه ولی حتما چکاب برو ب بارداریت هم کاری نداره اگه عفونت نداری
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خداروشکر ک زخمت تازه س مطمعنا ب دارو جواب میده عزیزم فعلا اقدام رو بی خیال شو ده روز داروهات رو استفاده کن بعد با خیال راحت باردار شو منم التهاب دهانه ی رحم دارم فعلا دارم مداوا میکنم انشالا بعدش میرم برای اقدام
من به دکتر گفتم میخوام این ماه اقدام کنم اونم پماد تریپل سولفا رو حذف کرد و مترونیدازول نوشت و گفت۵ ...
والا عزیزم من سه ماهه درگیر این مسعله شدم هیچ دارویی جواب نداد روم ب نظرم بعد اتمام دارو ها برو دوباره معاینه بشو انشالا ک خوب شدی ولی داروی زخم همون تریپل سولفات هست حالا استفاده کن اگه سوالی هم داشتی من در خدمتم برای اولی تو اقدایمی یا دومی؟؟؟؟؟؟
والا عزیزم من سه ماهه درگیر این مسعله شدم هیچ دارویی جواب نداد روم ب نظرم بعد اتمام دارو ها برو دوبا ...
برا اولی تو اقدامم.ماه پیش زیر دلم و روی دلم درد کمی داشتن گفتم حتما باردارم.دو روز قبل پری هم لک بینی داشتم روز سوم درد کمر و زیرش زیادتر شد و شبش پری اومد.بعد از اومدن پری دردم خیلی کم شد.
شما ماما هستین؟
خدایا در پناه تو: کیارش پسرم٬ بزرگ مردیه از مردهای تاریخ ساز. (امین یا رب العالمین)
ماما گفت بعده تعطیلات میاد منم تخمکگذاریم ۴رمه نمیدونم یه مامای دیگه میتونم پیدا کنم برم معاینه کنه ...
ببین عزیزم اگه فقط زخم باشه نه برای بارداری مشکلی ایحاد نمیکنه ولی اگه عفونت هم داری باید عفونت کاملا خوب بشه چون باعث زایمان زودرس و نارسایی سرویکس میشه با توجه ب مترونیدازول ک بهت داده فک کنم عفونت هم داشته باشی خودش چیزی بهت نگفت راجبع عفونت؟؟