2777
2789
شاید افرادی که بهش پیشنهاد شدن مناسب نبودن یا کسی مورد اعتمادش نبود براش زن پیدا کنه،دوس داشته خودش ...

چرا اتفاقا منم موافقم مخصوصا آدم و حوا 

ولی باور عموم و جامعه از این سایتها خیلی بده همش میگن صیغه و آشنایی

برا همین ذهنیتم تغییر کرده میگم چرا شرایط خوب میان در حالی شاید کار درستیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اتفاقا منم موافقم مخصوصا آدم و حوا ولی باور عموم و جامعه از این سایتها خیلی بده همش میگن صیغه و ...

بعضیا هم روشون نمیشه به بقیه بگن زن میخوایم‌

آره سایت آدم و حوا کلی مدارک شناسایی میخوان و سختگیرن

من الان داداشم همه چی داره واقعا دختر مناسبی نیستاطرافمون با فامیلم نمبخواد وصلت کنه خودشم کسی رو نداره خب الان بخواد ازدواج کنه مجبوریم بریم پیش معرف.

یکی از اشنا هامون هم همین چند وقت پیش از طریق معرف با شوهرش اشنا شد ازدواج کرد. پسره پولدااار اخلاقشم در ظاهر خیلی خوبه. دختره افتاده تو ظرف عسل.

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌
من الان داداشم همه چی داره واقعا دختر مناسبی نیستاطرافمون با فامیلم نمبخواد وصلت کنه خودشم کسی رو ند ...

چرا سایت آدم و حوا نمی‌رین اونجا دستتون بازتره برا انتخاب

حداقل مشخصات دارن

بعضیاشون از خانواده های خوبی هستن از نظر تحصیلات و فرهنگ 

چه جور دختری می‌خواین 

چرا سایت آدم و حوا نمی‌رین اونجا دستتون بازتره برا انتخابحداقل مشخصات دارنبعضیاشون از خانواده های خو ...

الان که نمیخواد ازدواج کنه منظورم یک روزی بود.

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌
یکیشون طلاق گرفت، سه تاشون هنوز هستن با همن دیگه نمیدونم داخل زندگی و تو دلشون چه خبره

البته ربطی به این سایتا نداره 

هر کسی ممکنه طلاق بگیره و تو این سایتها هم آشنا نشده باشه