2777
2789
عنوان

حس ششم بهم درخواست بده یا اینجا بگو بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 1184 بازدید | 178 پست
حس ششم‌نیستماما از طریقی یه سری چیزا رو متوجه میشمقطعا حس دارهحتی ممکنه‌به ازدواج باهاش فکر کنه

واقعا؟ از کجا فهمیدید؟

میلاد یعنی به الناز این حس رو داره؟

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن یایا چه تهمتی منظورم به اون نبود ،وضع کلی اکثر جامعه منظورم بود ک از بقیه شنیدم

اون که بله

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

نمیدونمهر چیزی رو نمیشه‌قاطع جواب داداما‌برای‌معلمی ظاهرا میتونین بشیناگه خودتون بخواین ومنصرف نشین

من که خودم با تمام وجودم میخوام 

سه سال آزمون میدم قبول میشم ، موقع مصاحبه با اختلاف خیلییی کم رد میشم 

من که خودم با تمام وجودم میخوام سه سال آزمون میدم قبول میشم ، موقع مصاحبه با اختلاف خیلییی کم رد میش ...

فکر کتم تکی مصاحبه چیز های مذهبی میپرسن

چند ماه با چادر برو و بیا تو محل 

آرایش نکن

ناخون نزار 

تو مساجد برو و بیا بشناسن تورو 

نمیدونمهر چیزی رو نمیشه‌قاطع جواب داداما‌برای‌معلمی ظاهرا میتونین بشیناگه خودتون بخواین ومنصرف نشین

میشه به منم بگید خوب میشم آیا از این بیماری که الان دارم باش سرو کله میزنم؟