2777
2789
عنوان

کی اینجا از همه مهربون تره😍🦋✨🤍🙋🏼‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 2825 بازدید | 398 پست

دوستان خواهش میکنم تگم نکنید راضی به زحمت نیستم

نمیتونم بذارمت کنار،سخت ترین دراگ :)).     فوتبال بخش بزرگ و مهمی از زندگیمه،تا ابد hala madrid🎀🤍.  سنگین سوارم،بالاخره موتور موردعلاقمو برام خریدن(ninja h2r).   پروفایلم بشدددددت شبیه خودمه، واسه همین گذاشتم پروف،فقط پوستم سفیدتره و موهام بلندتر🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میبینی که هرکسی گفته من چرا تگ نشدم تگش کردم چون مطمئنم همه تو این دنیا مهربونن ولی باید مهربونی شون ...

این اسکول فکر میکنه فقط خودش فیافه داره همه زشتن فقط خودش خوشگله خوبه صدبار دیدیمش چیز خاصی نبست نمی‌دونم این همه اعتماد به نفس کاذب رو کی بهش داده 

@گوگولیتونمم‍ ایشون فکر کنم ولی خب دیگه نیستن ظاهرا

مبارکه

نمیتونم بذارمت کنار،سخت ترین دراگ :)).     فوتبال بخش بزرگ و مهمی از زندگیمه،تا ابد hala madrid🎀🤍.  سنگین سوارم،بالاخره موتور موردعلاقمو برام خریدن(ninja h2r).   پروفایلم بشدددددت شبیه خودمه، واسه همین گذاشتم پروف،فقط پوستم سفیدتره و موهام بلندتر🤍

این اسکول فکر میکنه فقط خودش فیافه داره همه زشتن فقط خودش خوشگله خوبه صدبار دیدیمش چیز خاصی نبست نمی ...

من چی 

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برایِ آرامشِ وَطنم 🖤

@ابرو_کمونیa‍ @مغرورجذاب2‍ @ملکه70‍ @اوج_آسمان‍ @چرچیلم‍ مهربونای من

عشق منی تووو♥️

کوردم:)                                                              ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

میبینی که هرکسی گفته من چرا تگ نشدم تگش کردم چون مطمئنم همه تو این دنیا مهربونن ولی باید مهربونی شون ...

متاسفانه بشدت بی ادب و بداخلاق هستن 

جوری صحبت میکنن و با من صحبت کردن که من شرم زده شدم از اینکه هم زبان همجنس و حتی هموطن من هستن

...... یک مادر هیچ وقت از مرگ نمیترسه! بزرگترین ترس یک مادر اینه که فرزند خود را در این دنیا تک وتنها بگذارد چون می داند هیچ کس در این دنیا مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت.....