2777
2789
عنوان

کی اینجا از همه مهربون تره😍🦋✨🤍🙋🏼‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 2828 بازدید | 398 پست
حالا نمیخاد منو هی تگم کنین خودم اومدم بچه ها لطفا واسه امضام 💔 🥺 مرسی ازتون

تگ نمیشییی کههه

هرچقدر سعی کردم تگت کنم نشد

فکر کنم تگ دونت خرابه😂💋

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

نه چراااتفاقا من همیشه اینجور تاپیک ها رو میدیدم و سعی میکردم آدم مهربونی باشم که تگ بشم🥹✨🤍💕قربون ...

خیلیا 

میگن ما تگ نشدیم 

یعنی مهربون نیستیم؟ 

و ناراحت میشن 

به نظرم جایز نیست 

قربونت خوشگلم 

بازم هر جور صلاحته

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تگ نمیشییی کههههرچقدر سعی کردم تگت کنم نشدفکر کنم تگ دونت خرابه😂💋

اره خرابه😂 نی نی یار رو گفتمش تا ببینم کی ان شاالله درستش میکنه

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

خیلیا میگن ما تگ نشدیم یعنی مهربون نیستیم؟ و ناراحت میشن به نظرم جایز نیست قربونت خوشگلم بازم هر جور ...

همه تو این دنیا مهربونن فقط باید مهربونی شون رو نشون بدن و قطعا میدونن این تاپیک ها برای سرگرمی هست و همه دوستاشون رو تگ میکنن نباید ناراحت بشن💋✨

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

@دلاخوشکله  صاحب تاپیک 💕

@asraam‍ 

@army_66‍ 

@فرشته_شیطون‍ 

@آرزو88‍ 

@دخترکfدرمانده‍ 

@ملکه_شب111‍ 

@jeon_baran‍ 

👺💕💕

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((: