2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این چیزایی که نام بردی تاثیرش خیلی کمه

دانشجو داروسازی_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

شوهرمن ریزش مو شدید داشت یه شامپو خریده اسمش حنانه است گیاهیه خیلی راضیه میگه متوقف شده داره درمیاد موهاش 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

قرص کلاژن و کلسیم 

اصلاح مزاج صفراوی و بلغمی که خیلی تاثیر داره 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

مکمل بخور 

آب برنج 

روغن تراپی 

تغذیت رو عوض کن 

استرس نداشته باش 

نرم کننده استفاده نکن

وسایلی که حرارت دارن استفاده نکن مثل اتو و سشوار یا حداقل ضد حرارت بزن 

پروتئین تراپی انجام بدی یا ضخیم سازی مو

حس ششمی،کوردم،دانشجو پزشکی دانشگاه رازی کرمانشاه ❤️به عقاید هم احترام بزارید راجب رشتم نظر ندید حتما لازم بوده چند بار انصراف بدم😊❤️

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13577128/%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B1%DB%8C%D8%B2%D8%B4-%D9%85%D9%88%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A8%D8%B9%D8%AF-%DA%A9%D8%B1%D8%A7%D8%AA%DB%8C%D9%86?postId=340441931

این تاپیکم ببین

قبلش اول از همه باید آزمایش بدی

دانشجو داروسازی_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

اول یه تخت نظر پزشک یه آزمایش خون کاااااامل بده عامل کمبود توی خونت پیدا بشه ، بعد اگه خونت ایشالا بی مشکل بود و کمبود ویتامین و کمبود آهن و کم خونی و ... نداشتی، و ارث از بزرگان تون طاسی و کچلی ندارید و استرس نداری و رژیم غذایی نگرفتی و .... 

بقیشو نمی‌دونم تا همینجا بلد بودم😑