2777
2789
عنوان

ما خونه مادرشوهرم دیر به دیرمیریم

322 بازدید | 37 پست

شوهرم گاهی میره من نه چون انگار خوشش نمیاد من برم. گاهیم میریم خب زحمتکشیده و اینا .

ولی کلا  نمیدونم تنبلی میکنه چیه فوقش یه چاییه دیگه.الانم چند شبه خواستیم بریم نشد . الان شوهرم زنگ زد برادرشوهرم گوشی برداشت شوهرم که پرسید من فهمیدم همه خونه ان انگار  . بعد شوهرم گفت خب ما میایم خونتون ما داریم میایم . اونم گفت با کی میای؟😶گفت با زهرا (یعنی من) میام . بعد برادر شوهرم گفت مامان داره اشاره میکنه که نیاین 😑😑😑( رو ایفون بود تلفن ولی رو ایفون نبود هم  خودم هردفعه میدونم جریان چیه ) .   شوهرمم قطع که کرد گفت نیستن گفتم خب خودت پاشو برو اصلا چون من گاهی خودشو تنها میفرستم

بازم بیچاره گفت اخه نیستن. 😓خواست من ناراحت نباشم یا جلو من بدنشه 

منم گرچند دیگه کاری ندارم همون چایی که ده دقه یه ربع خواستیم اونجا بشینیم خونه خودم میخورم .

اینم میدونم که گاهی هر کسی اماده ممکنه نباشه برای مهمون ولی اینا اینجورین دیگه😪

شما میرید خونه مادرشوهرتون؟ ماچند شبه خواستیم بریم نشده

چقد بد.عروس دیگه جزو خانوادس هرچیم نباشه جلوتون بزارن باید حداقل درو روتون نبندن

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد بد.عروس دیگه جزو خانوادس هرچیم نباشه جلوتون بزارن باید حداقل درو روتون نبندن

اره وضعشونم خوبه بد نیست الحمدلله . ولی یدقه می خوایم بریم بشینیم نمیزاره .بیچاره شوهرم گاهی واقعا خودش تنها میره😪الانم نشد بره گرفتار شد به هوای من. اگه میگفت خودم میام مثل سری های پیش تر مشکلی نبود 

اره وضعشونم خوبه بد نیست الحمدلله . ولی یدقه می خوایم بریم بشینیم نمیزاره .بیچاره شوهرم گاهی واقعا خ ...

وقتی نمیخان بری توام نرو

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
عروس عمه مثل پنبه😊💚ان شاالله خوشبخت باشی عزیزم

نه بابا در این حدم نیست مدام از آدم ایراد میگیرن

مثلا هربار میبینه میگه شیر خودت میدی بهش 

میگم ندارم میگه بده میک بزنه

میگم میک میزد ک دیگه داشتم مسئله اینه تو دهنش نمیکنه شیر خودم میگه تو بده اون میخوره

یا مثلا میگه برو بهداشت بگو شوهرم کارگر پول ندارم شیرم ندارم شیر رایگان بهم بدین🤐

نه ماهم زیاد نمیریم ماهی یبار شایدم کمتر 

از مهمون خوشش نمیاد هی زنگ میزنه میگه بیاید اینورا 

خب قشنگ دعوت کن بگو فرداشب بیاید منم خانوادم اینجا نیستن، وقتی هم میریم یکسره تو اشپزخونه گاز تمیز میکنه کف اشپزخونه دستمال میکشه که میگه روغن ریخته باید پاک کنم یک ربع هم پیشمون نمیشینه دفعه قبل دیگه شوهرم گفت وسواس گرفتت

عه منم.کی شمارو انتخاب کرد برای همسرت؟

دوست بودیم 

ولی قطعا مادرش یا همون عمم 

اگه یکی دیگه بود شاید اگه خیلی پولدار و موقعیت دار بود میرفتن براش 

ن یه بچه 18 ساله ک تازه کنکور داده

نه ماهم زیاد نمیریم ماهی یبار شایدم کمتر از مهمون خوشش نمیاد هی زنگ میزنه میگه بیاید اینورا خب قشنگ ...

ما هم شده اصلا دیر به دیر گاهی .گرچند اخیر تو یه مسافرتی دیدیمشون ولی خب الان چند روز تعطیلی شوهرم گفت حاضر شو بریم . بعد داشتم اماده میشدم زنگ زد که این طوری شد