2777
2789

داشتم کارهای  خونه  را  انجام  می دادم.

به عنوان آنتراک   تی  وی  را  یک  دقیقه  روشن  کردم

شبکه  ی  سلامت  یک  آقا داشت  از  وظایف  سنگین  مادری  می گفت  بعد  گفت برای  همین  گفتن   بهشت  زیر پای   مادران  است

بعد  گفت  به   ما   مردها   که   نمیدن  زیر  پای  مادرهاست

باز  گفت  :  معامله  ی   پایاپای 

بعد  گفت   مادری   خیلی   زحمت   داره   درست   عوضش  بهشت  بهشون  میدن

حیف  که یک  طرفه   حرف   می   زد

و  گرنه   بهش   می  گفتم   شما   مردها  چرا  مزد  هر کاری  را  همین  ور   می    گیرید؟؟ 

نمیزارید ثواب  کنید  و   برید   بهشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زارت و زورت

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

عزیز مرد بیچاره چیکار کنه بزاد؟؟؟؟ ایشونم توی گرما و سرما میره کار میکنه هزینه و مایحتاج زن و بچشو تامین میکنه درسته مادر بودن سخته ولی توی این زمونه مرد واقعی بودن هم سخته 

مرداهم دارن زحمت میکشن دیگه یکیش شوهر خودم تو این گرررررمای وحشتناک میره کله پشت بومای مردم کولر گازی نصب میکنه ‌ک پول بیاره برا زن و بچش ما زیر کولر میگیم گرررمه

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
عزیز مرد بیچاره چیکار کنه بزاد؟؟؟؟ ایشونم توی گرما و سرما میره کار میکنه هزینه و مایحتاج زن و بچشو ت ...

همون واقعا

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

مثلثی که یک ضلعش رو به پایین باشه از نظر نماد شناسی به معنای زندگی بخشیدنه 

واضح نمیشه گفت اما تو بدن خانوما این نماد هست و توی بدن مردا نیست 

در اصل این زنها هستن که زندگی میبخشن و زندگی رو بوجود میارن به همین دلیل هم وظیفه ی سنگین تری نسبت به مردا دارن و حس بیشتری به بچه دارن نسبت به مردا 

از اونطرف مردا خرج زندگی رو به عهده میگیرن و زحمت میکشن برای زندگی و اینکه اون بچه رو ساپورت بکنن که یکسری از مردا اصلا همچین کاری رو نمیکنن و نقش حمایتی رو هم بازی نمیکنن اما یکسریا واقعا پدری میکنن در حق بچشون از هر لحاظ 

اما اون بهشتی که شما تصور میکنی که دین گفته هرگز وجود نداره که پر از حوری و پری باشه و شراب باشه و حوری بهشتی بهت بدن و انگار خدا فاحشه خونه درست کرده برای بهشتی ها 

بهشت یه جای خیلی ارومه بدون دردسر و دغدغه و سرتاسر خوشی و پیامبر برای اینکه عربهای زبون نفهم رو ادم بکنه بهشون وعده ی حوری و پری داد تا عین ادم زندگی بکنن و دست از کثافت کاری بردارن و شراب خوری نکنن و گذاشتشون سرکار چون چاره ی دیگه ای نداشت

آقا هستم.......................................................................................................