2777
2789
عنوان

شبکه فارسی وان رو یادتونه

110 بازدید | 18 پست

یادتونه؟ 

یه فیلمی میداد نقاب آنالیا . کلاس دوم ابتدایی بودم میدیدمش عاشق فیلمش بودم خیلی دوست داشتم ببینم اخرش چی میشه ، 

فامیلای بی ارزش و نامردم به فیلم دیدنمم حسودی میکردن اومدن به خانوادم گفتن نزار از این فیلما ببینه و فلان ، اومدن این شبکه رو قطع کردن ، بی اندازه عاشق این فیلم بودم ، اسم شخصیتاش هنوز یادمه ماریانا . انالیا .

ریکی مونتانا . چینو . ادریانا . ایزابل . کامیلا . 

بعد از سال ها فیلم نقاب آنالیا رو پیدا کردم، ولی کیفیتش خیلی پایینه اصلا بدرد نمیخوره . 

خدایا واسه فامیلام نسازه که همیشه ضدم بودن حتی فیلم دیدنم رو هم حروم میکردن بجونم 

پسری از دیار زاگرس🟢

الان دوباره ببین دوست داری 

منم یادمه یه سریاله بود اسمش اسکار بود یکی دیگه داستان یه هتل بود یه خدمتکاری نمیدونم میمرد چی بود دوباره زنده میشد 

چون تو با بد بد کنی پس فرق چیست🤍⭐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان دوباره ببین دوست داری منم یادمه یه سریاله بود اسمش اسکار بود یکی دیگه داستان یه هتل بود یه خدمت ...

اسکار و جسیکا😂😂یادمه فیلمش . اسمش همسایه ها بود . اسکار همیشه از زنش میترسید  . با کیفیتش وجود نداره نقاب انالیا اصلا

پسری از دیار زاگرس🟢

من یادمه 

هیچی دختر 

مارینا که چهره شو شبیه آنالیا درست کرده بود برگشت پیش شوهر و بچه اش 

با همین چهره جدید 

بعدش اون آنالیا واقعی هم آخر فیلم خودش رو شبیه ماریانا درست کرد ...

خیلی چرت تموم شد 

منم ارزویی داشتم که حسادت عمه های کثیفم خرابش کرد. خدا لعنتشون کنه میتونستن کمکم کنن اما نکردن....

هرروز بغض دارم بخاطرش

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 
من یادمه هیچی دختر مارینا که چهره شو شبیه آنالیا درست کرده بود برگشت پیش شوهر و بچه اش با همین چهره ...

نه اینو میدونم جزئیات وسطش خیلی قشنگه . اونجاهاش که میفهمن آنالیا زندست و ماریانا برمیگرده پیش دانیل

پسری از دیار زاگرس🟢

اسکار و جسیکا😂😂یادمه فیلمش . اسمش همسایه ها بود . اسکار همیشه از زنش میترسید . با کیفیتش وجود ندا ...

پرسیلا و مادرش یادته

اون دختر خدمت کاره که بعدا پولدار شد؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

اسکار و جسیکا😂😂یادمه فیلمش . اسمش همسایه ها بود . اسکار همیشه از زنش میترسید . با کیفیتش وجود ندا ...

به نظرم ببین اسم اصلیش چیه زبان اصلی ببین . احتمالا زبانش اسپانیایی باشه . چون اصل ماجرا رو میدونی مهم نیست زبانم بلد نباشی

پرسیلا و مادرش یادتهاون دختر خدمت کاره که بعدا پولدار شد؟

نه ولی اون بچه رو یادمه که میخواستن بکشنش، اسم فیلمش در جست و جوی پدر . ولی نقاب انالیا رو از همه بیشتر دوست داشتم چون بیشتر مسلحانه بود

پسری از دیار زاگرس🟢

به نظرم ببین اسم اصلیش چیه زبان اصلی ببین . احتمالا زبانش اسپانیایی باشه . چون اصل ماجرا رو میدونی م ...

اتفاقا بخاطر همین با کیفیت بهتر ندیدمش چون دوبله اش رو میخوام . وگرنه زبان اسپانیولیش اره هست با کیفیت بالا . 

باورت میشه اهنگشو هر روز گوش میدم، 

دست گرم تو مرهم دل سردمه و...

پسری از دیار زاگرس🟢

نه اینو میدونم جزئیات وسطش خیلی قشنگه . اونجاهاش که میفهمن آنالیا زندست و ماریانا برمیگرده پیش دانیل

نه عزیزم 

متاسفانه کهولت سن اجازه نمیده موشکافی کنم تاریخو😅🤣