2777
2789

یه تاپیک بود یه دعا گفته بود بخونید 

چند نفر هم خونده بودن نفر دوم سوم اسمشون در اومده بود 

بذار ببینم پیداش میکنم

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

انشالله عزیزم براتون ۵ تا سوره کوثر خوندم ۱۰ تا صلوات به امید خدا درست میشه و برنده میشی امیدوارم خوشحالی شی خیلی زود امیدوارم گره ای از کارتون خیلی‌ زود بار شه الهی امین در پناه حق باشی از خدا میخوام همیشه خوشحال باشی توی زندگیت کلی برات دعا می‌کنم اتفاق خیلی‌ خوبی بیوفته امروز که باعث آرامش دلتون شه 💛✨🤲🏻🤍

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشالله عزیزم براتون ۵ تا سوره کوثر خوندم ۱۰ تا صلوات به امید خدا درست میشه و برنده میشی امیدوارم خو ...

وای عزیزم ممنون انشالله تمام دعاهای خوب و این انرژی مثبت به زندگی خودتون هم سرازیر شه ♥️

وای عزیزم ممنون انشالله تمام دعاهای خوب و این انرژی مثبت به زندگی خودتون هم سرازیر شه ♥️

خواهش میکنم قشنگم نظر لطفتونه 💕🤲🏻

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›

خودمم خوندم و نفرسوم اسمم دراومد انشالله براشما هم خیره

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️