2777
2789
عنوان

دیگه نمی‌خوام ب نامزدم پیام بدم

137 بازدید | 9 پست

ما عقدیم 

رفتم خونشون ناهار اونجا 

بعد عصر مادرش به یکی از برادر شوهرم گفت من رو ببر خونه خاله ات اونم گفت من کار دارم 

نامزدم بدون اینکه از من بپرسه گفت آره عصر میریم 

منم اونجا اخم کردم و بهش اشاره کردم نمیام 

دیگه قهر کردیم و من رفتم ولی شب بحثمون شد 

حق با من بوده یا نه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاد قهر رو کش نده بیفتید رو لجبازی و مشکل بزرگ شه ولی حق داری باید مشورت میکرد خودش میخواست بره اوکی ولی باید به شما میگفت نظرت چیه تو هم بیای بریم 

هرچند من باشم بدون دعوت خونه خاله شوهر نمیرم شاید آمادگی نداشته باشه بنده خدا شاید رودربایستی داره 

زیاد قهر رو کش نده بیفتید رو لجبازی و مشکل بزرگ شه ولی حق داری باید مشورت میکرد خودش میخواست بره اوک ...

فعلا اون داره ادامه میده من بهش پیامم دادم و جواب نداد 

منم قصد ندارم دیگه پا پیش بذارم

فعلا اون داره ادامه میده من بهش پیامم دادم و جواب نداد منم قصد ندارم دیگه پا پیش بذارم

نه پیام بده نه زنگ بزن وگرنه از الان عادت میکنه ب اینکه سر هرچیزی قهر میکنه و تو باید بری ناز بکشی . باید یاد بگیره باهات مشورت کنه .