2777
2789

من تو شهرمون کار میکنم.

ولی فاصله خونه تا محل کارم یه مقدار زیاده. حالا اونقدام زیاد نیست مثلا نصف همین مسیرو من پیاده میرم تا بازار.

ولی هرموقع اسنپ میگیرم فقط رفت میشه 60 تومن. فک کن رفت و برگشت 120 میشه. توی ایام تعطیل هم بیشتره تازه اگه گیر بیاد. خب ایجوری چیزی از حقوقم نمیمونه چون من فقط یکروز در هفته خونه م.

حالا اونروز اسنپ اومد دیدم مرد مسنیه سنگینه.گفتم شما میتونید برا سرویس کارکنید؟ یعنی بیاید دنبالم.گفت باشه برنامتو بفرست. گفتم باشه. دو روز اومدیعنی رفت اومد ولی برگشتمو نیومد گفتم چرا گفت برنامه نمیفرستی. بعدشم برناممو فرستادم نوشت ملاحظه شد ان شالله.

حالا دیروز سر تایم رفتنم هرچی زنگ زنگ برنمیداره جواب پیامم نمیده. خب مرد حسابی بگو موافق نیستی

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا با اتوبوس و مترو و اینا نمیری بیای؟

ببین اونقدام دور نیست که اتوبوس بیاد 

یه چند نفر از پرسنل هستن خونشون یه محله ست اونجا جمع میشن با سرویس میرن

من خونمون دوره

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸