2777
2789
عنوان

شوهرم از قانون سو استفاده میکنه

322 بازدید | 9 پست

خونمو تو شیشه کرده تا من برم درخاست طلاق بدم مهریه نده با همکارشم رو هم ریخته  به منم پرخاشگری میکنه و اینقدر گریه کردم چشام جایی رو نمیبینه دیگه

شوهر خواهرش زنگ زده هر چی از دهنش در رفته به من گفته خواهرش امپراطورشه هر چی بگه چشم اینقدر وقیحه گفته برا زنت طلا نخر چیزایی بخر به اسم خودت باشه شوهرشم برگشته بهش گفته اصلااا نری زنت مریضه خودش شاغله باید خرج خودشو بده

خلاصه دلم خیلی شکسته قانونم که با مرده ما فقط باید بمیریم تو این زندگی یا مثل دسمال دور انداخته بشیم

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با یه وکیل مشورت کن با همون قانون زجرش بده 

بدون اینکه بدونه کاملا مخفیانه کاراتو بکن 

یه راهی هست که میشه قبل از اینکه اموالش رو بزنه به اسم بقیه تو حکم توقیفشون رو بگیری ،اینو وکیل بلده بهت میگه

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.

یکم زرنگ باش گریه چیه مدرک جمع کن  صدای اینایی که بهت زنگ میزنن ضبط کن ازشون شکایت کن بگو دارن دخالت  میکنن فتنه راه میندازن تو زندگیم.برو مهریه رو هم بزار اجرا تا اموال رو انتقال نداده شوهرت  هم وظیفه داره خرج کنه