2777
2789

روم نمیشه پول کراتین موهامم ازش بگیرم🥺 

۵۰۰ شهریه باشگاه

۵۰۰ لباس خریدم برای باشگاه

۱۵۰۰ مانتو خریدم

۷۰۰ تومن لباس زیر خریدم

۵۰۰ با دخترم استخر رفتیم

۵۰۰ اپلاسیون

۵۰۰ تزریق دارو داشتم

هردفعه ام بچرو پارک و شهربازی بردم ۲۰۰،۳۰۰ تومن خرج شده

شوهرم خودشم قسط زیاد داره ، یک تومن بیمه ماشینش، ۲۵۰۰ وام خونگی، ۱۴۰۰ قسط اسپرسوساز، ۸۰۰ وام فرزند

‌..

.

شماهم این خرجارو دارین؟؟؟  تازه من اهل ناخن و مژه و اینا نیستم.  فقط چون موهام فره هر۶ماهی کراتین میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه به نسبت درامد خونواده باید خرج کرد و اگه کم باشه یه سری چیزا حذف شه

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

۶ تومنه کلا قسطاش زیاد نیست که حالا این ماه که دیگه مانتو نمیخوای ، استخرم فوقش نرو

آره مانتو نمیخوام هواهم سرد بشه از پارسال کت و پالتو دارم

دخترم خیلی استخر دوس داره کچلمون کرده