یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱
بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱
من شخصا با صابون سرمم میشورم گلا حال حوصله رسیدگی ندارم راستش پولم دارم خرج خوراکی و رستوران میکنم دوس دارم زشت باشم و تو خونه بمونم فقط فیلم بیینم و غذا بخورم
من شخصا با صابون سرمم میشورم گلا حال حوصله رسیدگی ندارم راستش پولم دارم خرج خوراکی و رستوران میکنم ...
چرا دوست داری زشت باشی
نمیدونم شاید افسرده شدم جوون تر ک بودم همش دنبال قر فر ورزش و رسیدگی بودم دغدغم بود الان چند ساله خونه نشینم با اینکه اضافه وزنم گرفتم ولی دیگه دغدغم نیست با خودم میگم اخرش قراره این تن ببرم تو گور بزار لذتشو ببرم سخت نگیرم اونهمه حالا خوش هیکل بودم ب کجا رسیدم