2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرسم و کنترل میکنم

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

هروز که با فوم صورتمو میشورم بعد اسکراب میزنم بعدم ماسک میزارم و اخر با اب خنک میشورم

رو موهامم خیلی تمرکز میکنم😂

کاربر ۱۴۰۱ ام تعلیق شدم😑😂من عاشق گربه هام🥺🤍 با عقده ای ها و بیشعورا هیچ بحث یا صحبتی ندارم!😊

سعی میکنم مصرف قند مصنوعی و هم کم کنم ولی سخته

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

برنامه سنگینی دارم حالا یکمشو میگم

صبح مایل به ظهرپامیشم اب میزنم صورتم ومسواک وموهامو شونه میکنم 😁

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

رسیدگی آنچنان ندارم

۶ماه ی بار بوتاکس و کوتاهی مو

ترمیم ناخن دست و پا هرماه

ابرو برداشتن هر ۲ماه

رنگ مو سالی ۱بار

روتین پوستی نرمال 

لیزر سالی ۲بار

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

برای پوست بیشتر چیزای طبیعی میزنم

مثلا خاک رس یا روغن نارگیل

آبرسانم میزنم گاهی 

و استایل خیلی مهمه، لباسای قشنگ بگیر و استایل های مختلفو امتحان کن

مثلا من یه مدته رفتم تو فاز دامن پوشیدن

من شخصا با صابون سرمم میشورم گلا حال حوصله رسیدگی ندارم راستش پولم دارم خرج خوراکی و رستوران میکنم ...

چرا دوست داری زشت باشی

چرا دوست داری زشت باشی

نمیدونم شاید افسرده شدم جوون تر ک بودم همش دنبال قر فر ورزش و رسیدگی بودم دغدغم بود الان چند ساله خونه نشینم با اینکه اضافه وزنم گرفتم ولی دیگه دغدغم نیست با خودم میگم اخرش قراره این تن ببرم تو گور بزار لذتشو ببرم سخت نگیرم اونهمه حالا خوش هیکل بودم ب کجا رسیدم