2777
2789

اوایل خوشحال بودم همه چیو زود فهمیدم ولی الان چندماهه بهم ریختم. یکی از اشناهامون گاهی اوقات میدیدمش دو سه ماهی میشد بیشتر همو میدیدم اما خب خانوادگی و پسره جوری رفتار میکرد که انگار عاشقمه ولی جلو همه نه وقتی میدونست من فقط متوجه میشم اینکارو میکرد منم ب خیال خودم میگفتم لابد نمیخواد جلو بقیه دردسر شه اینم بگم که من اصلا بهش رو نمیدادم و هرچی میگفت حاضرجوابی میکردم از رو بره اما خب ته دلم یکم حس خوبی داشتم بهش تا اینکه فهمیدم اینستاش پر  دختره بعد ک متوجه شدم کلی قسم خورد ک من تاحالا دستم ب کسی نخورده و منم باور کردم اما باز ایدی از خودم ندادم تا اینکه یکی از دخترای جمع متوجه مکالمه های ما شد و من واسه اینکه بد برداشت نکنه ک چیزی بینمون هست توضیح دادم براش . خلاصه دختره میره میچسبه بهش از طرف من حرف درمیاره ب اون میگه و اونم دست از پا پروتر میخواد ک ما دوتارو باهم نگه داره تا اینکه من فهمیدم

و دیگه حتی تو چشاشم نگاه نکردم چ برسه جوابشو بدم. الان خبراشونو دارم ک باهم رل زدن میدونستم پسره از اول ادم هولیه ولی خب نمیدونم چرا نمیتونستم درست تصمیم بگیرم حالا دختره نمیدونه با کی طرفه من خوشحال شدم ک همون اول متوجه شدم و بازی نخوردم ولی از اونموقع یا خوابم نمیبره از فکر زیاد یا وقتی میخوابم ذهن بیدار دارم ینی جسما خوابم اما ذهنم بیداره و فکر میکنه وقتی که بیدار میشم قشنگ متوجم ک کل شب داشتم فکر میکردم و اگه هم ب فکر نکشه خواب میبینم همش خواب اینارو. بازدهیم کلا اومد پایین و باعث شد تو درسم افت کنم و دختره کلی پشت خانوادم با دوستاش حرف زده و دوستاش برام تعریف کردن ک گفته از من بدش میاد.... نمیدونم چیکار کنم خالی شم و اینکه خانوادم از همون اول درجریان همه اینا گذاشته بودم و اونام همه اینارو میدونن ولی..

من با یکی بودم هیچ دختری رو فالو نداشت جز من

۵۰ تا هم فالوورداشت فقط

هیچ دختری ام راه نمیداد تو پیجش

بعدش فهمیدم به پشه نر هم رحم نکرده چه برسه ماده اش

برای توی سایت ول چرخیدن😎برای دکمه حذفیدن😬برای کاربریم‌کاربریت کاربرامون✊️برای تعلیقی ها که‌جون میدن👎برای لایک و پست و تاپیک‌و تعلیقی/برای حسرتای پر،بازدیدی/برای حلیم با نمک یا شکر،جنگ و دعوا/برای تاپیک‌های منشوری/برای کاربرای مرد وجنگ و دعوا/برای بچه‌مچه های کنکوری/برای کاربری و احتمال انقزاضش/برای کاربرای پر نفوذی/برای شوهر و عوق،خانواده اش/فقط طلاق فقط طلاقه ادامش/برای روزهای خوب قبل ازدواج و/برای نی نی یار و اخلاق فوق العاده اش😈/برای دروغ هایی که بر ملا شد/برای کاربری که‌ناحق بیصدا شد/برای باردارای پا به مامون/برای باربی ها و‌مانکنامون/برای تپل های مهربونو/برای ساقیم ساقی ات ساقیامون/برای شام و‌ناهارا چی دارین/و‌جمله یه بچه دیگه بیارین/برای دغدغه سمی که دارین/برای جمله لول ندارین/برای دعواهای قوم و خویشی/برای داستانای دروغین/برای تو دوغت رو بنوشو/طرفدار نوشابه یا که دوغین؟/برای پست های طوماری/برای تاپیک ماورایی/برای حرفهای سیاسی/برای کاربرای احساسی/برای سیزده ساله بچه دار و/برای مادرای خانه دار و/برای استقلال زنامون/برای مدال گزارش زنامون/برای تموم روشن فکریامون/برای اعتراض های بیصدامون/برای سارا و ممدامون/برای فریاد بیصدامون/برای وقیح و کار ناپسندش/برای کاربرای بالا بلندش/برای کاربرای گیسو‌کمندو/برای خوشگلای ابرو کمندش/برای خنده های گهگداری/برای جمله دغدغه ست تو داری/برای اینکه تاپیک‌زدن نداره/برای کاربری که غصه داره/برای عقاید و فرق و جنجال/برای شوخی ها و‌کاربرای بیمار/برای ممدی که پوششش دخترونه ست/برای جغدهای شب بیدار/برای لذت ،تاپیک ممنوعه/برای ناخنی که‌پر ز گیسه/برای کاربریم کاربریت کاربرامون/برای طرز فکر دوران سلجوقه/برای هانده ایی که شبیه اش زیاده/برای زود باور های ساده/برای کاربرای علم و غیب دارُ/برای کاربرای خان زاده😃 حالا که خوندی و نیشت وا شد😂واسم دعا کن حال دلم خوب شه توکارم موفق بشم و خوشبخت شم.🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸من دیگه حالم خوب نمیشه🍃سایتی که تا هستی بهت کمک نمیکنن ولی وقتی خبر مرگت بهشون میرسه میان تو تاپیک آخریت قربون صدقه ات میرن و برات گریه زاری میکنن بدرد نمیخوره🍃بدرود.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با یکی بودم هیچ دختری رو فالو نداشت جز من۵۰ تا هم فالوورداشت فقطهیچ دختری ام راه نمیداد تو پیجشبع ...

همینکه حال خودم خوب شه و بگردم ب قبل برام کافیه اصلا دلم نمیخواد ب مردی اعتماد کنم. همینقد زندگی خودمو خودم بسازم بسه برام.

خاک‌ تو‌سر دختره شما دوری کن و اصلا بهشون فک‌نکن پسرا چقدر لاشی شدن ادای دوس داشتن در میارن خدالعنتش ...

دختره دائم درحال تقلید از منه و درسته اگه پسره ادامه میداد با من من ب هرحال قبولش نمیکردم ولی من خیلی ازون سرترم و اینکه با اون بخواد قیافه بگیره اعصابم بهم میریزه