2777
2789

چند ساله فقط صداش میکنم و ازش حاجت میخام اما انگار از من خوشش نمیاد😔یه بار انقدر صداش کردم تو خوابم اومد گفت ناشکری نکن اینجا مریضا آرزوی سلامتی تورو دارن مریضا برای من تو اولویت هستن 💔

منم روحم مریضه آخه😭

تورو خدا شما سفارشمو به امام رضا بکنید بگید حالش خوب نیست💔😭

برای خوشبختیم صلوات میفرستید🥹🙏خیر ببینید 🤲

▪️ذکر یارئوف یارحیم▪️🔹

✅امام رضا(ع) فرمودند:

👈پدرم را در خواب دیدم که فرمودند: هرگاه به شدت و سختی گرفتار شدی،بسیار بگو:

☀️یا رئوف یارحیم☀️

🕳🕳🕳🕳🕳🕳🕳🕳🕳🕳🕳🕳

✅آیت الله بهجت(قدس‌سره):

👈 هنگامی که به حرم مشرف شدید به عدد اسم ابجد امام رضا (ع) یعنی هزار و یک مرتبه«یارئوف یارحیم»بگویید.

👈او حجت خدا و پناه شیعه است. آسمان و زمین و آنچه بین آندو است، در اختیار امام رضا علیه السلام است.

🕳🕳🕳🕳🕳🕳🕳🕳🕳🕳🕳🕳

✅آیت الله یعقوبی قائنی:

👈 گفتن ذکر«یارئوف یارحیم»براي افراد خشن نافع است.

👈 چنانچه اين ذکر 1001 مرتبه در يک جلسه گفته شود زندگي انسان سامان می يابد.

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

خدا فقط تو قلبته عزیز 

خدارو باید صدا کنی نه بنده هایی که گفتن برنده شدن یکم عاقل شین

توهین نکردم نیاین بگین توهین کردی

هرکی هم خوشش نمیاد ریپ نزنه برای اسی نوشتم🙂🤝

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

▪️ذکر یارئوف یارحیم▪️🔹✅امام رضا(ع) فرمودند:👈پدرم را در خواب دیدم که فرمودند: هرگاه به شدت و سختی گ ...

مرسی عزیزم 

اجرت با امام رضا🤍

نمیدونم منو رفیقش حساب میکنه یا نه چون ادم بی اعتقادیم💔💔اما خیلی دوسش دارم و هرجایی لازم شده صداش زدم و خیلی جاها دستمو گرفته امام رضا جان 😭

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

خدا فقط تو قلبته عزیز خدارو باید صدا کنی نه بنده هایی که گفتن برنده شدن یکم عاقل شینتوهین نکردم نیای ...

خدارو هم صدا میکنم 😔

نمیدونم منو رفیقش حساب میکنه یا نه چون ادم بی اعتقادیم💔💔اما خیلی دوسش دارم و هرجایی لازم شده صداش ...

پس برام دعا کن لطفااا 🙏🏼 انشاءالله چندین برابرش به خودت برگرده 

دعا کن زندگیم سرو سامون بگیره و خوشبخت بشم🙂

قربونش برم خیلی اقاتر از اونیه که دست رد بزنه به سینه ات... از ته دل بخواه بچه ام رو امام رضا بهم ...

پس برام دعا کن لطفااا 🙏🏼 انشاءالله چندین برابرش به خودت برگرده 

دعا کن زندگیم سرو سامون بگیره و خوشبخت بشم🙂

خدا از همه بالاتره مشکلت چیه حالا؟

صد در صد خدا بالاتره 

اهل بیتم دوستای خدا هستن و پیشرخدا مقام و درجه شفاعت دارن

زندگیم گره خیلی داره افسردگی گرفتم چون هیچ کدوم از کارام خوب پیش نمیره همش به بن بست میخوزم 😔