2777
2789
عنوان

حس میکنم دارم کافر میشم

280 بازدید | 18 پست

خلاصه بگم خیلی گله دارم از خدا

نمیدونم چیکار کنم حتی نماز ساده دو رکعت یا چیز ساده هم دلم نمیشه بگم

منی که همین چند ماه پیش نماز شب هرشب میخوندم

در این حد بودم

تورو خدا رد نشو میشه برا حاجت دلم دعا کنین به عشقم برسم بهم بگه دوسم داره برگرده درخواست بده بهم🥲 و موفقیت تحصیلیم🥺صلوات بفرستین هرکس فرستاد بگه خوشحال بشم ❤️(اللهم صلى على محمد و آل محمد)❤

از امضات میشه گفت اعتقاد داری هنوزم

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از امضات میشه گفت اعتقاد داری هنوزم

این امضای پارسالمه انقد خستم که اینو هم عوض نکردم 

تورو خدا رد نشو میشه برا حاجت دلم دعا کنین به عشقم برسم بهم بگه دوسم داره برگرده درخواست بده بهم🥲 و موفقیت تحصیلیم🥺صلوات بفرستین هرکس فرستاد بگه خوشحال بشم ❤️(اللهم صلى على محمد و آل محمد)❤
چه اتفاقی افتاده توی این چندماه که اینطوری تغییر کردی ؟

خیلی خیلی اتفاقات افتاد خیلی به حدی نا امیدم که حد نداره

از همه چی

از هرچی که فکرشو بکنی

زندگی اینده شغل خانواده و.... همه چی همه چی همه

ما از خدا گله نداریم از اتفاق ها از سرنوشتمون گله دارم گاهی به خدا میگم تو که میتونی عوضش کن ولی‌..........

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

منم عین توام الانبه من نماز شب یاد میدی؟🥲

اره عزیزم

🌙 نماز شب (صلاة اللیل)

نماز شب در کل یازده رکعت است:

۸ رکعت (چهار نماز دو رکعتی مثل نماز صبح).

۲ رکعت نماز شَفع.

۱ رکعت نماز وَتر.

اما اگر کسی نتواند همه را بخواند:

شَفع و وَتر کافی است.

و اگر حتی شَفع هم نشد، فقط یک رکعت وَتر کافی است.

---

📌 نماز وَتر (یک رکعت)

۱. نیت:

«یک رکعت نماز وتر می‌خوانم قُربةً إلی الله».

سوره حمد.

۳ مرتبه سوره توحید.

۱ مرتبه سوره فلق.

۱ مرتبه سوره ناس.

قنوت: دعا برای ۴۰ مؤمن: «اللّهُمَّ اغْفِرْ لِفُلانٍ» (به‌جای «فُلان»، اسم شخص).

۷۰ مرتبه: «أستغفر الله رَبّی و أتوبُ إلیه».

۷ مرتبه: «هذا مَقامُ العائذِ بِکَ مِنَ النّار».

۳۰۰ مرتبه: «العَفْو».

سپس بگوید:

«رَبّ اغْفِرْلی وَ ارْحَمْنی وَ تُبْ عَلیَّ اِنَّکَ اَنْتَ التّوابُ الغَفُورُ الرّحیم».

رکوع، دو سجده، تشهد و سلام.

---

📌 نماز شَفع (دو رکعت)

نیت:

«دو رکعت نماز شفع می‌خوانم قُربةً إلی الله».

در هر رکعت:

سوره حمد.

یک بار سوره توحید.

(در رکعت دوم بعد از حمد، می‌توان سوره فلق و ناس هم خواند. قنوت ندارد.)

---

📌 ۸ رکعت اول (نمازهای شب)

چهار نماز دو رکعتی مثل نماز صبح.

در هر رکعت:

سوره حمد.

هر سوره‌ای که دوست داری (معمولاً توحید).

---

اگر وقت داری: همه‌ی یازده رکعت.

اگر وقت نداری: فقط شفع و وتر.

اگر خیلی وقت نداری: فقط یک رکعت وتر (ساده‌ترین شکل).

سوالی داشتی بپرس😊

نمازاتو بخون ربطی نداره خدا حاجت بده یانه همه مون درگیر امتحانات دنیاییم

نمیشه اصن

یه چیزی بهت میگم که تو سن 36 سالگی بهش رسیدم و الان وارد 38 سالگی شدم

بسیار سختی دیدم از همون 9 سالگی تا همین الان خیلیای دیگه هم عین من حتی بدتر از من سختی دیدن

شما اگر مشکلات نداشته باشی و هرچی بخوای برات فراهم بشه به رشد روحی نمیرسی و این دنیا جای این نیست که بشینی مال و منال جمع کنی 

روحت داخل یک جسم زندانیه و تا وقتی که روحت داخل این جسم زندانی باشه وضع همینه پولدارترین ادما و موفق ترین ادما هم مشکلات زیادی دارن که نمیتونن با پول حلش بکنن پس بدون روح تو باید تکامل پیدا بکنه و اگر این شرایط سخت رو پشت سر نذاری عملا هیچ تجربه ای بدست نیاوردی و به تکامل هم نرسیدی 

ادمایی به یک زندگی راحت دست پیدا کردن که از زندگی رد شدن و عبور کردن و فهمیدن این دنیا یک بازیچه بیش نیست و تموم میشه و یک مثال واضح هم برات میزنم 

یک دختر اگر تو کشورهای جهان اول بدنیا بیاد قطعا زندگی خیلی بهتری داره نسبت به زندگی تو ایران در مورد پسر هم همیه اما کافیه یکبار به یک کشور اروپایی سفر بکنی عین من که رفتم سوئد متوجه میشی ادماشون هیچی نمیفهمن و فقط غرق در خوشی ان و تکامل روح و این چیزا اصلا براشون معنا نداره و سطح بسیار پایینی هم دارن از نظر اگاهی طوریکه وقتی باهاشون صحبت بکنی گیج میشن فکر میکنن تو از مریخ اومدی و به شکل ابر انسان تورو میبینن برای اینکه صفر کیلومتر هستن اما از اونطرف یک نگاه به زندگی ادمایی مثل مولانا و شمس بنداز میبینی اونا اصلا تو یک بعد دیگه زندگی میکردن و روحشون رو از اسارت جسمشون جدا کردن 

دعا کردن خوبه اما کافی نیست برای اینکه به اون ازادی حقیقی برسی باید با زمین ارتباط بگیری که حکم مادرت رو داره و به طبیعت خدمت بکنی به حیوانات خدمت بکنی انسانها رو در حدی که اگاهی داری کمک بکنی 

دروغ هیچوقت نگی تحت هیچ شرایطی و یاد بگیری کور و کر و لال بشی 

نه حرفای ادمای بی فکر رو گوش بدی نه باهاشون صحبت بکنی نه حتی نگاه بکنی بهشون 

همه چی زندگی دعا و نماز نیست چون نماز حق خداست اما یک موقع شرایطی پیش میاد که به یک حیوون گرسنه غذا میدی اینجا دیگه حق خدا نبوده و واجب هم نبوده اما بواسطه ی انجام عملی که واجب نبوده اما تو به مخلوق خدا خدمت کردی اونجاست که خدا دستت رو میگیره 

هرشب یک شمع سفید برای خدا روشن کن یا هفته ای یکبار اینکار رو انجام بده هیچی هم نگو فقط بگو پدرم نور این شمع رو به تو و فرشتگانت هدیه میدم درجا ارامش میگیری و متوجه میشی تو هرگز تنها نیستی 

هیچوقت نماز و روزه و اینا رو با چیزای دیگه قاطی نکن اونا واجباته که خود خدا گفته حق منه و ازش میگذرم اگر دوستت داشته باشم ولی وقتی به مخلوقاتش کمک میکنی همینا روحت رو بزرگ میکنه و یکجا تو بدترین اوضاع میبینی از جاییکه اصلا تصور نمیکردی کمکی برات میاد که هیچ ادمی نمیتونسته اون کمک رو بهت ارائه بده جز خدا که من صداش میکنم پدرم و بهش نمیگم خدا و میگم تو پدرم هستی منم پسرت هستم و به پسرت کمک کن 

آقا هستم.......................................................................................................