2777
2789

من کارامو تک انجام میدم اداری و بانک و اینا دانشگاهم میرم شغل ندارم فقط سفر تنهایی رفتم کار خونه بلدم ولی احساس میکنم هنوز عین بچه ها رفتار میکنم چرا بنظرتون

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چیزی به اسم رفتار بالغ وجود نداره...اینکه سرد و خشک بشی نشان دهنده بلوغ نیست...شما کودک درونیت یا همون انرژی درونیت زیاده و این یه مزیت خیلی عالیه...اما در مورد رفتار کودکانه ات بیشتر توضیح میدی؟

من ۲۲ سالمه .. مثل شماست شرایطم ..ولش کن چه عجله ای داری برا بزرگسالی 😊

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

چیزی به اسم رفتار بالغ وجود نداره...اینکه سرد و خشک بشی نشان دهنده بلوغ نیست...شما کودک درونیت یا هم ...

رفتار اونقدر کودکانه ی شدید ندارم خیلی ولی خب دوست دارم دوست پیدا کنم خوش بگذرونم سفر برم هنوز دنبال اینم علاقه ام رو پیدا کنم ولی خب خونواده انتظار دارن من سریع تر شغل پیدا کنم و یه ذره جدی تر باشم تو زندگیم هرچند با اینکه همین الانم خیلی وابسته ی عاطفی نیستم اصلا بهشون اتفاقا مدت طولانی ازشون دوست دارم دور باشم مثلا وقتی میگم میخوام کلاس نقاشی و موسیقی ثبت نام کنم اونا میگن باید برم سراغ چیزی که شغل داشته باشه من بچه نیستم یا وقتی میخوام استایلمو عوض کنم موهامو فانتزی کنم مامانم هی میگه مگه تو ۱۵ سالته 😢