2777
2789

خانما من بچه اول خونوادم و تا سن ١٥ ١٦سالگى رسما يه مادر برا ابجى داداشم بودم و مامانم تنها زحمتى كه تا اون موقع كشيده بود اين بودش كه اونارو بدنيا اورده بود

بعد من وقتايى كه ١١ ١٢سالم بود خيلى دوست داشتم برم كلاس زبان يا هر كلاس تقويتى يا ورزشى ديگه ايى

هرموقع خواستم يكاريو انجام بدم گف نه تو اون كاره نيستى برو سراغ يچيز ديگه

الانم ٢١سالمه تا الان دانشگاه نرفتم ميخوام برم رشته طراحى و دوخت ميگه نه تو اون كاره نيستى

حقيقتا منم ناراحت ميشم وقتى كه ميبينم خونوادم چقد در حقم ظلم كردن

هميشه به لباس پوشيدنم گير ميدن و منو بى ابرو خطاب ميكنن 

هيچ جا اجازه ندارم برم

١٦سالگى منو شوهر دادن الان چندساله تو مرحله طلاقم

و حقيقتا ديگه نميكشم 

از اول اعتماد بنفسمو پيش فاميل و بقيه پايين اوردن و وقتايى كه به گذشتم فكر ميكنم چيزى جز درد يادم نمياد

اونجاش برام درد اوره كه دوستام و فاميلا فكر ميكنن من خوشبخترين ادم روى زمينم درحالى كه من دارم با تروماهاى گذشتم سروكله ميزنم

و تنها جايى كه اومدم حرفامو گفتم نينى سايته چون كسى نميشناسه منو:)

این کاربر وجود خارجی ندارد.(این اکانت چند کاربره است دوستان)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد از جدا شدن یه خونه جدا بگیر بشین درس بخون کنکور بده و وارد یه دانشگاه خوب شو

معزم نميكشه ديگه فقط ميخوام از خونوادم فاصله بگيرم

این کاربر وجود خارجی ندارد.(این اکانت چند کاربره است دوستان)

درکت میکنم مادر پدر منم همیشه اعتماد به نفسم میکوبیدن ولی اخلاقم اینجوری بود که باید حتما ثابت میکردم که از عهده کاری که میگن نمیتونی برمیام 

دوستای عزیزم برای باردار شدنم دعا کنین♥️خدایا دستمو بگیر بلندم کن خیلی خستم😔

معزم نميكشه ديگه فقط ميخوام از خونوادم فاصله بگيرم

کار و هنری رو که علاقه داری یاد بگیر و در اون زمینه کار کن 

دوستای عزیزم برای باردار شدنم دعا کنین♥️خدایا دستمو بگیر بلندم کن خیلی خستم😔