2777
2789
عنوان

بیاین براتون دعا کنم عزیزان💙

| مشاهده متن کامل بحث + 108 بازدید | 35 پست

عزیزم برات ایه الکرسی خوندم الهیی ک به خاستت برسی😍🌸

نیت منم رسیدن کمند به پیمان تروخدا حتما برام دعا کن که بهش برسم خیلی دوسشدارم😍🌸

برا نیت دوستمم دعا کن عزیزم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برات ایه الکرسی خوندم الهیی ک به خاستت برسی😍🌸نیت منم رسیدن کمند به پیمان تروخدا حتما برام دع ...

ممنون عزیزم 

حاجت روا باشین💙

تو رو خدا اگه شده یه صلوات اگه دوست داشتی بفرست حاجتمو بگیرم🌹

۱۰۰ صلوات برات

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

شفای بیماریم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

طیبه

رضا

مائده

مریم

امیر

ندا

کوثر

والیه

برای من دعا کنید برای امضام و اینکه کسی که دوسش دارم برگرده

اسمم سارا

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

انشالله توهم حاجتتو بگیری برات صلوات فرستادم

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

من برات حمد خوندم و دعا کردم انشاالله حاجت روا بشی عزیزم ❤️ شما هم دعا کن با شوهرم آشتی کنیم 💔 💔

ان شالله💙💙

تو رو خدا اگه شده یه صلوات اگه دوست داشتی بفرست حاجتمو بگیرم🌹