2777
2789
عنوان

به نظرتون به خواهرشوهرام زنگ بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 21 پست
نه بابا زنگ نمیزنن الان ۶ ماهه عقد کردم فقط یک دفعه اومدن ببینن منو چه برسه زنگ

خوب پس توهم دیر ب دیر زنگ ب زن من با مخاطبین و تماس تلفنی دارم یبار من زنگ میزنم یبار اونا

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا زنگ نمیزنن الان ۶ ماهه عقد کردم فقط یک دفعه اومدن ببینن منو چه برسه زنگ

البته همینجور هم بهتره زندایی من تو دوسال عقد یبارم زنگ نزد به خواهر شوهر چیزی الآنم رابطشون با خانواده پدربزرگم عالی و محترمانه است خودشو قاطی نمیکنه اما اون زنداییم فردای نامزدی شروع کرد به تک تک خانواده شوهر هر روز زنگ زدن و مهربون و محبت بازی خانواده بابا بزرگم هم اوایل خیلی دوستش داشتن اما کم کم بی احترامی ها شروع شد و باهم بد شدن

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم