2777
2789
عنوان

روز تولدم یه نفرم تبریک نگفت🥲🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تولد چیه پاشو برو عروسی کن خیلی وقته عروسی نرفتم😭😂

تولدت مبارک عزیزمممم😍😍😍😍😍😍😍انشالله عمرت جاودانه بشههه

کاربرای محترم اگر دارید بیوگرافی بنده رو میخونید باید بگم که نی نی سایت یک سایت اجتماعی هستش جاییه که خانوما نظراتشونو به اشتراک میگذارن قرار نیست تا یک نفر یک نظری داد بقیه ۱۰۰ نفری بیوفتن به جونش که تو چرا فلان حرفو زدی هرکسی نظر شخصیه خودشو میگه و صرررفا مخاطبش استارتره نه کس دیگه ای پس لطفا با افکار منفی و مخالف هر نظری کامنت نگذارید کامنت من به خودم مربوط هست و کامنت شماهم همینطور باتشکر!!! 

تولدت مبارک قشنگترین دختر دنیا رفیق روزای تنهاییم انشالله هزارساله بشی عزیزم عمر باعزت و با امضای خدا پای آرزوهای قشنگت ♥️🫂💋💋💋💋

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

تولد چیه پاشو برو عروسی کن خیلی وقته عروسی نرفتم😭😂تولدت مبارک عزیزمممم😍😍😍😍😍😍😍انشالله عمرت ج ...

مرسی😂😍

کامنت بی ربط نزار تو تاپیکم🤲🏻تحصیلات الزاما شعور نمیاره🤌🏻تاپیک من جای خوبی برای عقده گشایی شما نیست کاربرمحترم 

تولدت مبارکاگر خانوادت آدمای تو ذوق زنی نیستن بهشون بگو شام بریم بیرون

کیک گرفتیم ولی خب🥲😂

کامنت بی ربط نزار تو تاپیکم🤲🏻تحصیلات الزاما شعور نمیاره🤌🏻تاپیک من جای خوبی برای عقده گشایی شما نیست کاربرمحترم 

امسال با پارسال به کسی تبریک گفته بودی ؟

معمولا به همه میگم