2777
2789
عنوان

بچه خواهرم پیشمه میگه خاله چجوری صورتمونو اصلاح کنیم که جوش نزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 27 پست
بهترین روشش همون تیغ اصلاحه که جوش نزنی

تیغ واسه پشت لب هم میشه استفاده کرد ؟دختر من پونزده سالشه به شدت جوش میزنه میترسم بعد تیغ موهاش صخیم بشه

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تیغ واسه پشت لب هم میشه استفاده کرد ؟دختر من پونزده سالشه به شدت جوش میزنه میترسم بعد تیغ موهاش صخیم ...

بله میشه مو ضخیم که نمیشه با تیغ فقط در اومدی زبره فکر می‌کنیم ضخیم میشه اگه خیلی سیبیل داره بنظرم با کرم موبری وکسی چیزی انجام بده بهتره هم دیرتر درمیاد هم لازم نیست دم به دیقه بزنتشون

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

بله میشه مو ضخیم که نمیشه با تیغ فقط در اومدی زبره فکر می‌کنیم ضخیم میشه اگه خیلی سیبیل داره بنظرم ب ...

ممنون 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

۱ صورت قبلش با صابون یا تونر بشور و کاملا پاک کنید

۲ من کرم مرطوب کننده خیلی کم میزنم

۳ بعدش با تیغ اصلاح کاملا تمیز حواستون باشه جایی نخوره قبل استفاده تو ابجوش بزاری ضدعفونی بشه اصلاح کنید

۴ بعد اصلاح یه دور صورت بشورید حواستون باشه تو هیچ مرحله ای دستتون با صورتتون تماس پیدا نکنه بعد پوستتونو به یه چیزه کاملا تمیز سطحی خشک کنید بزارید خودش خشک شه بیشتر

۵ ژل الوورا بزنید که هم ابرسان هم ضدعفونی میکنه

۶ یکم کرم مرطوب کننده و کرم زینک اکساید یا همون کرم باسن بچه (بزنید گوگل واقعا نمیزاره جوش بزنید رو جوشم بزنید جوشو خشک میکنه جای جوشم میبره)

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

اگر چهارده سالشه صورتشو کاملا اصلاح نکنه مثلا پشت لب و جلوی گوش پیشونی و اینارو اصلاح کنه گونه و اینا جاهایی که خیلی مو نداره رو شیو نکنه موهاش زیاد میشه اونم ماهی یه بار بیشتر مورو زباد میکنه

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

۱۴ سالشه میخواد اصلاح کنه؟؟ از الان داره پوستشو نابود میکنه ۲۶ سالمه سالی یکبار هم اصلاح نمیکنم اسکا ...

صورتش پرمو شده برای همین میگه زشت شدم

کاربرای محترم اگر دارید بیوگرافی بنده رو میخونید باید بگم که نی نی سایت یک سایت اجتماعی هستش جاییه که خانوما نظراتشونو به اشتراک میگذارن قرار نیست تا یک نفر یک نظری داد بقیه ۱۰۰ نفری بیوفتن به جونش که تو چرا فلان حرفو زدی هرکسی نظر شخصیه خودشو میگه و صرررفا مخاطبش استارتره نه کس دیگه ای پس لطفا با افکار منفی و مخالف هر نظری کامنت نگذارید کامنت من به خودم مربوط هست و کامنت شماهم همینطور باتشکر!!!