2777
2789
عنوان

چقدر بده یکی می یاد در می زنه

109 بازدید | 14 پست

مثلا نذری می یارم تو با هر حالتی هستی باید بری دم در 

تو خونه که دیگه ارایش نمی یای بکنی موهاتم که بازه راحتی 

بعد با همون حالت و لباس باید بری دم در خیلی بده 😭

کاربری دست دو نفر هستش ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐 یه کم خودتو دوست داشته باش خب ...مگه قراره همیشه آرایش داشته باشیم ؟ من متاسفانه یه مدته به کرم پودر عادت کردم چون صورتمو کامل کاور می‌کنه ولی بازم گاهی اوقات نمی‌زنم .. مگه خود معمولیمون چه مشکلی داریم؟

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

بدتر اینه مهمون سرزده بیاد حیف که یکیشون پدرومادرمن وگرنه درو باز نمیکردم بخدا متنفرم هی هم میگما مادر من قبل اومدن خبر بده انگار نه انگار . دوساعت قبلش تلفنی حرف زدیم زورش میاد بگه داریم میایم دیدنت یهو زنگ درو میزنن زارت اومدیم

😐 یه کم خودتو دوست داشته باش خب ...مگه قراره همیشه آرایش داشته باشیم ؟ من متاسفانه یه مدته به کرم پ ...

اینکه نامرتب مجبوری بری بده 

احساس می کنم همیشه باید مرتب باشم

دیگه قرار نیست او خونه یا موهای شینیون شده و لباس مجلسی بری نذری یگیری که 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه 

بدتر اینه مهمون سرزده بیاد حیف که یکیشون پدرومادرمن وگرنه درو باز نمیکردم بخدا متنفرم هی هم میگما ما ...

وای چقدر بدهههه 

حیف پدر و مادرتن و گرنه می گفتم در و باز نکن 😂

نه ولی اینکه مرتب نباشی هم بده 😭احساس خیلی بدی دارم

باووو ـبی خیال. بر.  اون نذری رو بزن بر بدن. منم دیروز موعام باز بود. اومدن نذری قیمه دادن. منم یه چادر سر کردم والسلام 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه 

وای چقدر بدهههه حیف پدر و مادرتن و گرنه می گفتم در و باز نکن 😂

بخدا خودمم مجبوری درو باز میکنم که پدرومادرمن وگرنه غیر اینا باشه درو باز نمیکردم که  اونهمه راهو برگردن یاد بگیرن قبل اومدن خبر بدن

هفته گذشته همسایه ما یه کار داشت اومد دم در

بخدا وقتی یادم میاد گریه م میاد

بدتررررین لباسی که دارم تنم بود

از همه بدتر دیدم دندونم هم کثیف بود🙁

حالا وقتی من سالی یه بار میرم در خونشون باز نمیکنه

میگه حمام بودم

همیشه هااااا

من بدبخت رفتم در رو باز کردم