2777
2789

بچه ها ما یکی از طبقه هامون مستاجرن

دو تا دختر دوقلو ۶ ۷ ساله دارن 

بقیه ساختمون همه مون فامیل هستیم جز اون طبقه و عموما کلید در واحد پشت دره برای اینکه رفت و امدمون زیاده و همه هم همو میشناسیم 

بعد این دو تا دختر همش توی طبقه ها ولن 

و همینطوری کلید پشت در باشه یهو درو باز میکنن میان توی خونه مون

من قبلا بهشون تذکر داده بودم که باید در بزنن و اگر کسی درو باز کرد یا گفت بفرمایید بیان تو حتی ی بار بیرونشون کردم گفتم در بزنین بعد بیاین تو

حالا باز الان خوابیده بودم توی اتاق کسی هم خونمون نبود یهو اینا درو باز کردن اومدن توی اتاقم😐😐

منم خیلی سفت و بداخلاق گفتم مگه کسی درو از روتون باز کرد که اومدین داخل ؟ بیچاره ها ترسیدن گفتن در زدیم کسی باز نکرد

منم بیرونشون کردم🥲 وای هم دلم خیلی سوخت که ترسیدن ازم هم خیلی عصبی میشم اه

اینم بگم من میدونم اشتباهه کلید اون طرف میذارن خانواده م ولی اونجا خونه بابامه و سنشون بالاست دیگه اینجوری عادت کردن دست من نیست که بگم کلیدو بردارن

چرا اینقد عذاب وجدان داری

همین دیشبم بهت گفتم که خیلی صبر داشتی که بلایی سرشون نیاوردی..وقتی بعد چندبار تذکر عین خر اومدن داخل تازه حقشون کتک بود نه فقط حرف👺💔

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((:

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پدر مادر ندارن احیانن. بهشون گوشزد کنه این کار درست نیست. حتی اگر کسی درو باز نکرد با چه جراتی وارد خونه میشن😐

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

کلید پشت در گذاشتن کار درستی نیس

اما اینکه اونام تو هر خونه تی همینجوری داخل برنم خوب نیس

هزار جور اتفاق برا خود اون بچه هام میفته

کار اشتباهی نکردی 

ولی دیگه کلید نزار پشت در

این نه یکی دیگه دزدی چیزی 

چرا اینقد عذاب وجدان داریهمین دیشبم بهت گفتم که خیلی صبر داشتی که بلایی سرشون نیاوردی..وقتی بعد چندب ...

نمی‌دونم 🥲 اخه خودم باردارم برای همین دلم سوخت گفتم چقدر بدی اگر بچه خودم بود خیلی غصه میخوردم کسی اینطوری باهاش حرف بزنه 🥲 از دیشب قیافه شون پیش چشمم موند

تازه بعد اینکه من تاپیک زدم خود مامانشون اومد پست در واحد دقیقا همون حرکت رو تکرار کرد

مامانشون هم شعور نداره 🫤

کلید بیرون گذاشتن غلطه 

یهو دزد اومد کلید رو برداشت اومد تو چی؟ 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

بچه های منم شش ساله هستن,ببین واقعا بچه شش ساله درک نمیکنه این چیزارو...بگی هم یادش میره.

اشکال نداره شماهم عصبانی شدی،بعدا بهشون خوراکی بده نازشون کن ،بچه ها اونقدر مظلومن زود یادشون میره

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗