2777
2789
اره واقعا خوندم، ۴۰ روز از خونه بیرون نرفتمنمره کتبیم ۶۰ شدتخصصی هارو بالاتر زده بودم درصد ۹۰ و ۱۰۰ ...

😍😍 یعنی میانگین کتبی ها رو ۶۰ درصد زده بودین؟؟؟

دختر قشنگم عاشقتم❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچوقت نفهمیدم قبولیای استخدامی و از کجاشون درمیارن ،ظرفیتا همه شهرستانا و استانا کم درحد یکی دو نفر ...

منم تک ظرفیتی قبول شدم دو تا دوستامم شهرای دیگه قبول شدن

الکی با این حرفا بقیه رو نا امید نکنید لطفا 

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

منم تک ظرفیتی قبول شدم دو تا دوستامم شهرای دیگه قبول شدنالکی با این حرفا بقیه رو نا امید نکنید لطفا

😍😍خداروشکر عزیزم امیدوار شدم شما میانگین چن درصد زده بودین خیلی میخوندین؟؟

دختر قشنگم عاشقتم❤️❤️
خب خوبیش اینه هیچ کس بومی نداره من بدون بومی هم قبول میشدم چون کتبیم بالا بود

عشقم ی سوال من میتونم از الان بخونم برا سال بعد مثلا منابع ثابت هستن یا تغییر میکنن 

دختر قشنگم عاشقتم❤️❤️
😍😍خداروشکر عزیزم امیدوار شدم شما میانگین چن درصد زده بودین خیلی میخوندین؟؟

ببین من تازه درسم تمام شده بود همه درسها یادم بود پکیج ۵ آزمون سال‌های اخیر رو هم زدم . آره خیلی تلاش میکردم کتاب تستهای ماهان و مدرسان شریف برای تخصصی ها

عمومی ها فقط تستهای چند سال اخیر رو خوندم و قبول شدم

هیییییچ احد الناسی هم پارتیم نبود بابام کارگر بازنشسته مادرم خانه دار و سیکل قدیم

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

ببین من تازه درسم تمام شده بود همه درسها یادم بود پکیج ۵ آزمون سال‌های اخیر رو هم زدم . آره خیلی تلا ...

خیلی خوبه عزیزم نتیجه تلاشتو گرفتی 😘 منم والا اصلا پارتی ندارم اگر بخونم بکوب میخونم خیلی تلاش میکنم عزیزم بنظرت من برا سال بعد بشینم بخونم اینطور تو ی سال میخونم همه رو مثلا منابع ثابت نیستن؟؟

دختر قشنگم عاشقتم❤️❤️
خیلی خوبه عزیزم نتیجه تلاشتو گرفتی 😘 منم والا اصلا پارتی ندارم اگر بخونم بکوب میخونم خیلی تلاش میکن ...

تخصصی ها معمولا ثابتن 

عمومی ها تغییرات دارن