2777
2789
عنوان

شوهرم ماشینو میخاد بده خواهرش

195 بازدید | 19 پست

من شاغلم برا من خیلی سختشه از حقوقم خرج کنم برا خودم تا برسه به خواهرام . با بدبختی هم نصف حقوقمو جدا کردم خیلی هو تو خونه سر اینکه مثلا یه چیز جزئی به درد نخور دور بیفته فحشم میده. حالا یه ماشین دیگه گرفته ماشین اولین رو میخاد بده اون تمرین کنه احتمالا بعدم میخاد تا مدتها بده همینجوری رانندگی کنه و تمرین کنه  و احتمالا به بهانه اینکه طلاهای مادرش دستشه بده اون . 

حالا مسئله اینه من باردارم الان چیزای مختلف میخورم بازم حرفم میگه ینی عملا اصا به من دید نداره به خواهراش دوس داره ببخشه . همیشه هم حرف دهنش برا من احمق الاغه صب لیوان آب رو زد چپه کرد از دیشب رو زمین بوده چون دندون بچم خرابه از فکر و خیال همونجوری گذاشتی بودم ته خونه بهم میگه خر الاغ چرا گذاشتی. گفتم خودتی ننه باباته اونم مادر مرحومم فحش داد. 

تو فکر اینم جدا شم برم ولی دوتا بچه دارم

من تو این زندگی هیچ حقی ندارم ولی دوس داره به خواهراش ببخشه. 

اینم بگم من اصن دوس ندارم ماشینشو بردارم چون با کوچکترین خش وحشی و روانی میشه ولی واسه خواهرش به شدت من بد نمیشه میگه بزنه اینور اونور عیب نداره. 

کلا حقوقت رو برا خودت خرج کن پس انداز کن بچه هات بزرگ شدن جدا شو

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من اینجوری آدما اصلا نباید ازدواج کنن،خدا پدر ومادرایی که می دونن پسراشون مشکل داره وباز براشون زن می گیرن که درست بشه رو لعنت کنه بابا این اگه درست بشو بود دیگه براش زن نمی گرفتید تا درست بشه ،دختر مردم چه گناهی کرده

«اللهم عجل لولیک الفرج»

مسئله میدونی چیه؟

اینکه برای خواهرش کاری میکنه عیبی نداره خب بالاخره خواهرشه 

ولی مشکل اونجاست که برای تو چرا نمیکنه؟

خانم های ما به جای اینکه صورت مسئله رو حل کنن مسئله رو پاک میکنن

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
مسئله میدونی چیه؟اینکه برای خواهرش کاری میکنه عیبی نداره خب بالاخره خواهرشه ولی مشکل اونجاست که برای ...

خب وقتی دوس نداره برام خرج کنه چاره چیه 

شانس ندا رم دیگه