2777
2789
عنوان

از نماز خوندن خسته شدم

147 بازدید | 17 پست

لطفا قضاوتم نکنید 

اما من نه آدم بدی هستم و نه با نامحرم حرف میزنم 

نه پشت یکی کار بدی میکنم کلا هیچی تا حرفم نزنن حرف نمیزنم اما مادرم هرچیزی بشه با اینک تقصیری ندارم نماز خوندن منو قضاوت میکنه اکثر وقتا تا چیزی میشع نماز خوندن منو‌میزنه به سرم و یا هرکس دیگ تا عصبی چیزی میشن نماز منو میزنن تو سرم خیلی خسته شدم دیگه نمیخام بخونم و نمیخام ازین حرفا بشنوم به قیامت که حلالشون نمیکنم من خیلی خوبی ها واسشون کردم شنیدن این حرفا حق من نبود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه

چقدر سختته عزیزم 

آخی... 

مجردی؟ 

محل نده. بگو قرار نیست وقتی نماز میخونم هرچی شما میگید گوش کنم ولی عزیزم هیچ وقت دست از نماز نکش. 

بخدا حسرتت را خوردم.واقعا ایمانت قویه که تو این شرایط نماز میخونی

خب جلوشون نماز نخون عزیزم

نمازتو برای خودت میخونی 

حرفهایی هم که میزنن از نادانی و........ خودشون هست،

این آدمها خودشون مورد قضاوت های گوناگون قرار گرفتن توی زندگی و خانواده شون و اینطور رفتارهاشون ناشی از گذشته شون

چقدر سختته عزیزم آخی... مجردی؟ محل نده. بگو قرار نیست وقتی نماز میخونم هرچی شما میگید گوش کنم ولی عز ...

نه دیگه کم‌اوردم هر وقت ازینا جدا شدم و خونه خودمو داشتم میخونم دیگه تحمل ندارم

آره یه چیزایی یادمهیه عده بیخودی دولا راست می‌شدن همونه ؟

من نماز نمیخونم ولی شعورم میرسه که نباید مسخره کنم  چون اینکار نشون دهنده فرهنگ و شخصیت ادمه

_به هر حال اکثر مردم فقط فضا را اشغال میکنند.

آره یه چیزایی یادمهیه عده بیخودی دولا راست می‌شدن همونه ؟

تو موضوع حجاب به خودتون مربوطه ولی الان به خودت اجازه میدی بیای به عقاید چند میلیارد مسلمان توهین کنی. 

اونم تو تاپیک این بنده خدا که داره از مشکلش حرف میزنه.