2777
2789

همش میکوبه تو سر من که بهم نون میده

من فقط ۲۱ سالمه،اعتماد بنفسمو گرفته 

الان داشت تیکه مینداخت که بهت پول میدم ،منم گفتم خیلی زیاد میدی؟ ناراحتی دیگه نده

گفت من دیگه به تو پول نمیدم حاضر جوابی

گفتم باشه مدیونی بهم پول بدی

بهش برخورده جوابشو دادم😐به خدا روزگارمو سیاه کرده من اصلا خرجی ندارم 

همون یه ذره پولی ام که میده رو پس انداز میکنم

کاش به منم با منت میداد 🫤

پول نمی‌داد هیچ خرجی درست حسابی نمی‌داد هیچ 

کارای خونه گردن کنه هیچ آخرش غذایی که میخورم منت میزاشت سرم 🙂

دختر کورد💚خدایا خودت بساز من دیگ طاقتم طاق شده 💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چرا نمیخوان قبول کنن که نفقه و خرج زن و بچه شرعا و قانونا وظیفشونه و همه باید از کمترین چیزا ...

چون جامعه اینجور جا انداخته دختر باید مستقل باشه

فقط نمیفهمم من که هر روز از صبح کله سحر تا بوق سگ دانشگام کجا برم کار کنم

الکی که نمیاد بهت گیر بده !!! یعنی نشستی یه جا داری درست رو میخونی برمیگرده  میگه نونت رو میدم 😐 میدونی یه بچه تا به این سن برسه چقدر زحمت داره میکشن پدر و مادر برا بزرگ شدنش غیر از خرج خوراک و پوشاک و مدرسه و دوا دکترش . وقتی داره خرج تحصیلتم میده یعنی براش مهمی نون خور اضافی نیستی که تا هر بی سروپایی درخونش رو زد بگه بفرما . من الان خودم خیلی از شبا تا صبح چشم رو هم نزاشتم مریض بودن بچه هام پاشویشون کردم مواظبشون بودم اما اونا تو خواب حتی متوجه نشدن من وظیفم رو انجام دادم اما شاید موقع خستگی یا اعصابم از یه چیز دیگه داغونه یه حرفی بزنم بهشون باعث ناراحتیشون بشم اما توقع ندارم برگردن جوابم رو بدن

الکی که نمیاد بهت گیر بده !!! یعنی نشستی یه جا داری درست رو میخونی برمیگرده میگه نونت رو میدم 😐 می ...

متاسفانه الکی گیر میده

همه مثل شما نیستن،هرچی بدبختی میکشم زیر سر پدرمه خیلی هم کار خوبی کردم جوابشو دادم

داره باعث میشه من افسردگی بگیرم