2777
2789
عنوان

من نمی‌فهمم چرا انقدر خونه ی همدیگه رفتن رو اصرار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 48 پست
کلا خانواده شوهرم اهل سرزده اومدن هستنمثلا ساعت ۱۲ ظهر یا ۸ شب یهویی میان کلی آدم غذای دونفر آدم رو ...

بهشون با خوبی بگین که خبر بدن ...

من یه فامیل های مامانم خیلی دوستمم داره و یهویی میومد ...حقیقتا آدم بی حاشیه و فرندلی هم هست ...بهش گفتم وقتی میخواید بیایید روز قبل خبر بدین تا من بتونم میزبانی بهتری داشته باشم...یهویی عصا قورت داده نکفتما ...با خوبی گفتم ...گفتم دوست داشتم این بار که میایید آش رشته میپختم براتون...دفعه بعدی بگین چه زمانی هست تا براتون بپزم ...اینطوری نه رابطه خراب شد نه بدش اومد و همیشه هم خبر میده زودتر...

این کاربری غیرفعال شده است

میخوام نباشه این رسم ها رسمی که پدر آدمو در میاره و کلی حرف پشت سرش هست مثلا نباشه یا تو موقعیت بهت ...

در مورد زایمان و بیمار نظرم متفاوت هست و اعتقاد دارم آدم خونه هرکسی شام و ناهار نمونه اما در مورد استارتر اون تاپیک قضیه کاملا متفاوت هست.

اول که مهمون‌ها برای شام و ناهار نبودند صرفا برای آوردن هدیه بود و اینکه اگر من و شما هم بودیم قطعا ناراحت می‌شدیم آدم یه روز دو روز سه روز شرایط نداره ده روز دیگه بهانه است آدم حس می‌کنه طرف می خواد از الان گربه دم حجله بکشه و به نوعی سنگ اندازی کنه. اونی که شما و بقیه گفتید در مورد مهمان یهویی هست یعنی بدون هماهنگی هست.

در ضمن انتقادی که به اسی شد برای این بود که خودش حق به جانب می دونسته و از گله خواهر شوهرش ناراحت بود در صورتی که اونا این موضوع رو مطرح کردند که فردا عروس نگه به من احترام نگذاشتن خونه من نمیان در واقع برای آینده گفتند. و پیام دادنش کار بی‌نهایت بدی بود. فراموش نکنید ازدواج وصلت و پیوند دوتا خانواده هست.

در نهایت انسان موجودی است اجتماعی و در بافت فرهنگ زندگی می‌کنه کسانی که بخوان خلافش عمل کنند آسیب می بینند پس باید خودشون وقف بدن نه اینکه ناراحت و عصبی هم بشن از رفتار بقیه که مطابق با عرف هست

پ.ن: من اصلا برادر ندارم درونگرا و مهمان گریزم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من خودم شدیدا رفت‌وآمد و مهمون دوستم منتها تا زنگ نزنن نگن  نمیرم . میگم شاید تمیز نباشه دورشون گرونی هست . اصلا جفتشم اوکی باشه شاید اون موقع حس،و حالش،نباشه .بخصوص خونه عروس که اصلا . واقعا هیچ وقت عروس،و زنداداش دختر خانواده نمیشه . ولی خب باید اینم مثلا پذیرفت که وقتی فاصله بیفته کلا میفته و دیگه گله نباید باشه . مشکل اینه که یه سری  دعوتم نمیکنن فاصله میگیرن بعدفاصله افتاد گله میکنن که به ما سر نمیزنن یا دوستمون ندارن . ما آدمای اینطوری داریم که سه سال یک بار دعوت میکنه بعدا میگه حالی،نمی‌پرسند ازمن؟... منطورم اینه هر عملی،عکس العملی داره

والا ما هم دوست نداریم بریم تو این گرونی دیدن عروس و زائو رفتن دست خالی نیست

کاش دو تا مثل شما تو فامیل ما بود 

بخداوندی خدا ارزو دارم وقتی میخوام برم خونه تازه عروس یا زائو یا هر چی وقتی زنگ زدم بگن نیا همینو بهونه میکنم دیگه کلا نمیرم

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

خب رسمه میرن پیش کسی که زیارت رفته بعد بنده خدا هزینه هم کرده بود هرکی بود بهش برمیخورد اون خانوم احتمالا از رسم و رسومات خبر نداره خوششم نمیاد

اهای تو، تویی که غصه میخوری قدر سلامتی تو بدون

میدونی چقدر اذیت میشیم اخه نیان خب به جهنم مارو نبینن بابا ادم نمی تونه تو خونه ی خودش کپه ی مرگشو ب ...

بعد تازه یکی از همینا پرو پرو میگه باید بریم باید استقبال کنن و فلان والا شعور هم خوب چیزیه مزاحم آرامش میشن میان تیکه میپرونن وای بچت ریزه وای چقدر سفیده وای چرا کوفت خوردین وای چرا این لباس و پوشیدی و......

والا ما هم دوست نداریم بریم تو این گرونی دیدن عروس و زائو رفتن دست خالی نیستکاش دو تا مثل شما تو فام ...

بعد تازه چیزی میخرید که اصلا هم باب میل ما عروس ها هم  نیست باید بزاریمش یه گوشه یا تو دیوار بفروشیم یااااا......

من زایمان کردم زایمان سختی داشتم شبش نخوابیده بودم مامانم پریود بوددرد شدید داشتم از اولين ساعتی که ...

برعکس دیگه

جای اینکه یه غذای مقوی درست کنن، بزنن ظرف یکبار مصرف ببرن دم در بدن و برگردن، میرن تو میشینن تازه انتظار غذا هم دارن.

بخدا هرکی از خونواده مون زایمان کرد، غذای مقوی فراوون درست کردم، بردم دادم و خلاص. پا نذاشتم تو خونه اش تا ۱۰ روز آینده. برای وفات هم رفتم چای و خرما خوردم برگشتم.

نمیگم من خوبما، اینارو گفتم شاید دونفر ازش استفاده کنن. منم از مردم یادگرفتم بخدا.

خودمون رو عوض کنیم.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

یسریا تا طرف زایمان میکنه میرن مثلا دیدنی  طرف و بچش دوروز زمان نمیدن طرف ی ریکاوری کوچیک بشه بعد بریزن سرش 

یسریا که اینجا من شنیدم میگفتن مادرشوهرم و کلا خانواده شوهر میموندن خونم

یسریا تا طرف زایمان میکنه میرن مثلا دیدنی طرف و بچش دوروز زمان نمیدن طرف ی ریکاوری کوچیک بشه بعد بر ...

حالا اینا هیچی خانواده ما همین تازگی زایمان کرده بود خانم ما رفتیم خونش به دعوت خودش 

گفت بیاید بعد برداشته بودن یسریا با بچه هاشون اومده بودن نزدیک بودن برن رو بچه تازه متولد شده خونشم که کلا پوکوندن 

برعکس دیگهجای اینکه یه غذای مقوی درست کنن، بزنن ظرف یکبار مصرف ببرن دم در بدن و برگردن، میرن تو میشی ...

یسری رسوم ایراد داره واقعا واقعیت همین که شما میگی اگر بفکر طرفی یه چیزی براش ببر و بیا خونش نرو بزار هروقت خودش گفت برو

حرفتون متین و ۱۰۰ددصد درست

ولی چرا خودش انتظار نابجا و بیخود داره؟؟ 

همه‌چیز یکطرفه برای خودتون میخوایید؟؟

من خودم توی اون تاپیک بهش اعتراض کردم

وقتی مهمان راه نداده خونه اش بیخود میکنه تاپیک ناله و نفرین میزنه از هیچ طرف و زاویه ای انتظار نداشته باشبد 

نه اونکه به نفعتون بخواهید اونکه براتون زحمت داره را نه

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
بهشون با خوبی بگین که خبر بدن ...من یه فامیل های مامانم خیلی دوستمم داره و یهویی میومد ...حقیقتا آدم ...

گفتیم مثلا غیر مستقیم

مثلا گفتیم رفتید فلان جا پشت در موندید قبلش یه خبر می‌دادید

ولی درست بشو نیستن

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕
برعکس دیگهجای اینکه یه غذای مقوی درست کنن، بزنن ظرف یکبار مصرف ببرن دم در بدن و برگردن، میرن تو میشی ...

من خیلی اذیت شدم یکم از بخیه ام عفونت کرده بود خیلی در داشتم هیچکس هم درک نمیکرد

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕
بعد تازه چیزی میخرید که اصلا هم باب میل ما عروس ها هم نیست باید بزاریمش یه گوشه یا تو دیوار بفروشیم ...

بخاطر همونم کلی پول میدیم پول ما برامون ارزش داره که هدر میره حالا میخوای بندازین دور یا هر چی

والا من که تا حالا ندیدم همه هم استفاده میکنن تا جونش در بیاد

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید